Cum să ai un copil pe cont propriu

Vrei să ai un copil pe cont propriu? Nu esti singur. Numărul femeilor care aleg să aibă un copil singure, fără partener, s-a dublat în ultimii cinci ani în Marea Britanie. Deci, de ce anume este nevoie? În octombrie a acestui an, Organizația Mondială a Sănătății a propus noi linii directoare care ar considera oficial bărbații și femeile necăsătorite „infertili”. Aceasta înseamnă că persoanele singure ar putea beneficia de acces egal la tratamentele de fertilitate în NHS. De fapt, numărul femeilor care au copii s-a dublat în ultimii cinci ani. Dar cum faci mai exact pentru a avea un copil pe cont propriu? La ce fel de lucruri ar trebui să te gândești? Și ce înseamnă asta de fapt? Healthista a vorbit cu profesorul Geeta Nargund, director medical al Create Fertility Clinics și o figură de top în medicina reproductivă din Marea Britanie, pentru a explica exact ce implică acest […]

Cum să ai un copil pe cont propriu

Vrei să ai un copil pe cont propriu? Nu esti singur. Numărul femeilor care aleg să aibă un copil singure, fără partener, s-a dublat în ultimii cinci ani în Marea Britanie. Deci, de ce anume este nevoie?

În octombrie a acestui an, Organizația Mondială a Sănătății a propus noi linii directoare care ar considera oficial bărbații și femeile necăsătorite „infertili”. Aceasta înseamnă că persoanele singure ar putea beneficia de acces egal la tratamentele de fertilitate în NHS. De fapt, numărul femeilor care au copii s-a dublat în ultimii cinci ani. Dar cum faci mai exact pentru a avea un copil pe cont propriu? La ce fel de lucruri ar trebui să te gândești? Și ce înseamnă asta de fapt?

Healthista a vorbit cu profesorul Geeta Nargund, director medical al Create Fertility Clinics și o figură de top în medicina reproductivă din Marea Britanie, pentru a explica exact ce implică acest lucru.

  1. Fii pregătit

În timp ce te gândești la asta, optimizează-ți fertilitatea prin stilul tău de viață
În timp ce te gândești la asta, optimizează-ți fertilitatea prin stilul tău de viață

În primul rând, încercați să participați la o zi a porților deschise la o clinică de fertilitate pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie. Apoi, încercați să așteptați o singură „ITV pentru fertilitate”, sugerează profesorul Nargund, care vă va verifica ovulele și starea generală de fertilitate. În această etapă, va trebui să-ți optimizezi fertilitatea naturală prin factori de stil de viață, cum ar fi îmbunătățirea dietei, renunțarea la fumat și reducerea consumului de alcool, pentru a-ți crește șansele de succes. ITV-ul va implica teste de sânge și teste pentru a vă evalua fertilitatea generală, inclusiv starea trompelor uterine.

MAI MULT: 10 alimente care măresc fertilitatea

2. Alegeți-vă donatorul de spermă (și cunoașteți legea)

fertilizare

Puteți alege dintr-o bancă de spermă a donatorului care arată caracteristicile fizice ale donatorilor, cum ar fi culoarea părului și a ochilor, precum și nivelul lor de educație și angajare. Dacă alegeți să aveți un copil singur, probabil că va trebui să obțineți spermă de la donator de la o bancă găzduită într-o clinică de fertilitate. Vă rugăm să rețineți că, deși donatorul de spermă pe care îl alegeți nu va avea niciodată niciun drept legal asupra copilului dvs., anonimatul complet nu mai este pentru donatorii de spermă din Marea Britanie. Aceasta înseamnă că atunci când copilul împlinește 18 ani, va avea dreptul să cunoască numele, data nașterii și ultima adresă cunoscută a donatorului său de spermă. În Marea Britanie, donatorii nu pot rămâne anonimi, dar în SUA pot. Aceasta înseamnă că, dacă aduci aici spermă congelată din străinătate pentru tratament de fertilitate, ești restricționat de legile din Marea Britanie. Dacă sunteți hotărât ca donatorul dvs. să fie complet anonim, să mergeți într-o țară precum Spania sau America, unde donatorii pot rămâne anonimi și urmează un tratament ar putea exista o alternativă.

3. Tratamentul de fertilitate

Aceasta ar lua una dintre cele trei forme

a) Inseminarea intrauterina Dacă trompele tale sunt clare și ovulezi în mod natural, următorul pas ar fi inseminarea intrauterină (IUI, uneori numită inseminare artificială) atunci când ești aproape de ovulație. Spermatozoizii sunt dezghețați, pregătiți și injectați în uter.

FIV-freezer-by-healthista.com
Sperma înghețată va fi probabil cea mai bună opțiune

b) Fertilizare in vitro (FIV) Când tuburile sunt blocate, aprovizionarea cu ovule este scăzută sau ați avut șase cicluri IUM nereușite, poate fi necesară FIV. Aceasta poate fi, de asemenea, o opțiune dacă ești la sfârșitul anilor 30 sau la începutul anilor 40 și șansele tale de a rămâne însărcinată sunt scăzute. Veți avea nevoie de medicamente care stimulează ovulația în timpul acestui proces. Cu CREATE, utilizați o formă de stimulare cu risc scăzut pentru a vă asigura că aveți cel mai mic risc de hiperstimulare ovariană, un sindrom rar care poate provoca reacții adverse, cum ar fi dureri severe, dureri abdominale. umflare și chiar moarte în cazuri foarte rare.

c) Donarea de ovule Dacă aprovizionarea cu ovule este foarte scăzută (aceasta înseamnă că ovarele nu mai produc ovule), ceea ce poate fi cazul femeilor aflate la menopauză timpurie sau mai în vârstă, va trebui să obțineți ovule de la donatori la care se aplică aceeași lege.

Care sunt costurile?

Diagnostic și starea de fertilitate Ar trebui să puteți obține testele de diagnosticare de la medicul dumneavoastră de familie pe NHS. Un control de fertilitate poate costa aproximativ 200 de lire sterline, iar unele analize de sânge pot costa încă 200 de lire sterline.

Donator de spermă 650 lire sterline până la 100 lire sterline per fiolă de spermă de la donator

IUI poate costa între 700 și 1.000 de lire sterline pe ciclu

FIV poate costa între 3.500 și 4.000 de lire sterline pe ciclu.

Dr Nargund va vorbi la Fertility Show care începe vineri, biletele costă 12 GBP.

MAI MULT: 5 moduri de a vă păstra fertilitatea

Videoclipul Healthista produs și editat de Will Coddington

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

Ce trebuie să faceți dacă aveți dificultăți în alăptarea bebelușului

Mama și Copilul o săptămână inainte de

CuprinsÎncercați pozițiile potrivite pentru alăptareUtilizați tehnica adecvată de alăptareȚine-ți copilul corectAcordați atenție frecvenței adecvate de aspirareCăutați sprijin pentru a reduce stresulUtilizați produse și utilitățiContactați un consultant în alăptareÎntrebări frecvente Alăptarea copilului este una dintre cele mai frumoase și importante îndatoriri ale naturii. Cu toate acestea, alăptarea poate fi uneori dificilă pentru proaspete mamici. Din fericire, puteți face acest proces mai ușor și mai plăcut utilizând tehnicile potrivite și încercând pozițiile adecvate. În această postare pe blog, veți afla despre importanța încercării pozițiilor de alăptare, folosirea unor tehnici adecvate de alăptare, ținerea corectă a bebelușului, acordarea atenției frecvenței adecvate de hrănire, căutarea ajutorului pentru reducerea stresului, utilizarea produselor și ajutoarelor și contactați un consultant în alăptare. . Puteți susține sănătatea și fericirea bebelușului dumneavoastră luând pașii potriviti în timpul procesului de alăptare pentru a stabili o legătură puternică cu copilul dumneavoastră. Cum să alăptăm ușor copilul? Încercați pozițiile potrivite pentru alăptare […]

Dr. Zoe Williams din această dimineață dezvăluie 7 lucruri pe care le-a învățat de când a devenit mamă

Mama și Copilul o săptămână inainte de

Cuprins# 1 Privarea de somn este inevitabilă# 2 Timpul tău nu-ți mai aparține# 3 Veți descoperi răbdarea și perspectiva# 4 Relațiile se pot schimba# 5 Adaptează-ți copilul la viața ta, nu-ți adapta viața la copil# 6 A cere ajutor este în regulă# 7 Așteptările maternității te pot copleșiMai mult conținut Healthista: Ți-a schimbat complet viața să ai un copil? Healthista a vorbit cu ITV In aceasta dimineata Medicul rezident Dr. Zoe Williams despre ceea ce a învățat de când a devenit mamă Întâmpinarea unui copil pe lume este o perioadă plină de bucurie pentru proaspeții părinți, iar învățarea să gestioneze maternitatea poate aduce multe provocări și frustrări. Evidențiind cât de dificil poate fi pentru părinți să întâmpine un nou copil în casă, cercetările realizate de brandul premium pentru copii Stokke au dezvăluit că aproape un sfert dintre proaspeții părinți nu au încredere în abilitățile lor parentale. Cu 84% dintre părinți […]

Relație complicată cu mama ta? Iată 5 lucruri pe care acest psihoterapeut spune că le pot ajuta

Mama și Copilul 2 săptămâni inainte de

Cuprins1. Să știi că sentimentele nu sunt pur și simplu nici bune, nici rele2. Să știi că poți avea două sentimente opuse simultan3. Oferă-ți compasiune, chiar dacă ești furios4. Rezista tentatiei de a vina5. Încercați să remediați despărțirile, dar numai după ce emoțiile s-au calmat Ziua Mamei este grozavă, dar relația dintre o mamă și fiica ei poate fi plină de emoții. Autoarea și psihoterapeutul Hilary Jacobs Hendal are sfaturi Relațiile mamă-fiică sunt tensionate. Nu am întâlnit niciodată o femeie care să nu fi avut sentimente amestecate față de mama ei. În inimă există, de obicei, iubire profundă și recunoștință. Cu toate acestea, relațiile mamă-fiică sunt pline de conflicte, vina, ranchiuni din trecut, critici, neglijență, vinovăție, neînțelegeri, sentimente rănite, lupte și chiar despărțiri cauzate de impasuri de ani de zile. Relațiile mamă-fiică sunt pline de conflicte, cauzate de impasuri care durează ani de zile. Courtney a avut o relație dificilă […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu