În ce ordine ar trebui să aplic produsele mele de îngrijire a pielii?

Îngrijirea pielii este îngrijire de sine. Specialistul în îngrijirea feței și expertul Healthista Collective, Abigail James, explică ordinea în care ar trebui să aplicăm produsele noastre de îngrijire a pielii. Este ușor să te pierzi cu toate produsele diferite de îngrijire a pielii care aglomerează internetul. Cu toții ne dorim o piele strălucitoare, cu aspect proaspăt, dar cu toții suntem vinovați că am cumpărat o mulțime de produse diferite fără să știm în ce ordine să le aplicăm. Deși toți ne dorim o piele perfectă, tinerească, plină de rouă și fără cusur, este important să nu vă suprasolicitați pielea. De aceea este esențial să folosiți produsele potrivite și în ordinea potrivită pentru cel mai bun beneficiu posibil pentru pielea dumneavoastră. Iată câteva idei despre cea mai bună ordine de aplicare a produselor de îngrijire a pielii pentru rezultate optime… Pentru rutina ta de dimineață: # 1 Curățați mai întâi Începeți […]

În ce ordine ar trebui să aplic produsele mele de îngrijire a pielii?

Îngrijirea pielii este îngrijire de sine. Specialistul în îngrijirea feței și expertul Healthista Collective, Abigail James, explică ordinea în care ar trebui să aplicăm produsele noastre de îngrijire a pielii.

Este ușor să te pierzi cu toate produsele diferite de îngrijire a pielii care aglomerează internetul.

Cu toții ne dorim o piele strălucitoare, cu aspect proaspăt, dar cu toții suntem vinovați că am cumpărat o mulțime de produse diferite fără să știm în ce ordine să le aplicăm.

Deși toți ne dorim o piele perfectă, tinerească, plină de rouă și fără cusur, este important să nu vă suprasolicitați pielea.

De aceea este esențial să folosiți produsele potrivite și în ordinea potrivită pentru cel mai bun beneficiu posibil pentru pielea dumneavoastră.

Iată câteva idei despre cea mai bună ordine de aplicare a produselor de îngrijire a pielii pentru rezultate optime…

Pentru rutina ta de dimineață:

# 1 Curățați mai întâi

Începeți rutina de dimineață cu un demachiant este vitalindiferent de tipul de curățător.

Ai putea crede că curățarea dimineața nu este esențială pentru că nu te machiezi în timp ce dormi, dar corpul tău transpiră și eliberează transpirația în timpul nopții prin regenerare.

Demachiantul trebuie să fie masat în piele, acest lucru se poate face cu mai multă presiune dacă este necesar. Apoi, clătiți orice produs de curățare cu o cârpă rece și caldă (asigurați-vă că cârpa nu este prea fierbinte, deoarece acest lucru vă poate usca pielea).

Corpul tău a transpirat și a eliberat transpirație peste noapte datorită regenerării

# 2 Al doilea tău

Tonerul trebuie aplicat după curățare. Tonerii au multe beneficii, cum ar fi minimizarea aspectului porilor și îndepărtarea uleiului. În plus, este super revigorant de aplicat pe piele dimineața.

Tonerul trebuie aplicat folosind un tampon de bumbac sau un spray etc. apoi aplicat ușor pe piele cu degetele.

# 3 În continuare, este timpul să adăugați un ser

Ar trebui să adăugați serurile după tonifiere. Acum că pielea ta este frumoasă și curată după ce a fost curățată și tonifiată, serurile tale vor permite ca toate beneficiile să fie absorbite în piele.

Serurile sunt puterea activă a rutinei de îngrijire a pielii și sunt absorbite rapid în piele.

Serurile adaugă umiditate, dar asigurați-vă că utilizați mai întâi un ser fără ulei, deoarece orice ulei de pe piele va împiedica alte produse să pătrundă rapid în piele.

Serurile sunt puterea activă a rutinei tale de îngrijire a pielii, fiind absorbite rapid în piele.

Serurile tale trebuie bătute și aplicate ușor pe piele.

# 4 Crema hidratantă este următorul pas

Aceasta este partea hrănitoare a rutinei tale de îngrijire a pielii. Acest pas este extrem de important pentru a reda hrănirea și umiditatea pielii, mai ales pentru cei care au tendința de a avea pielea mai uscată.

Dacă aplicați machiaj după produsele de îngrijire a pielii, acest pas este important pentru a vă asigura că machiajul nu se lipește de zonele mai uscate ale pielii.

# 5 Nu uitați de SPF

SPF este extrem de important pentru a vă proteja pielea și pentru a o face să arate frumos și tineresc. Dacă crema hidratantă conține deja SPF, acest pas poate fi omis.

Dar nu freca prea mult crema solara pentru ca se poate misca si lasa urme, ceea ce nu este bine daca porti machiaj.

Incheiem cu produsele cu cea mai groasa textura dupa ce incepem cu cea mai fina textura. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că orice produse aplicate sunt complet absorbite în piele și nu sunt spălate de produsele ulterioare.

Pentru rutina ta de seară:

# 1 Curățați mai întâi

Dacă ai obosit toată ziua, curățarea de seară este o soluție bună. extrem pas important în rutina ta de îngrijire a pielii de seară.

Preferința mea personală este să folosesc două curățări seara. Primul demachiant este un balsam sau o cremă care se clătește cu o cârpă caldă și umedă. Dacă purtați machiaj, aceasta vă va îndepărta majoritatea machiajului.

Al doilea produs de curățare este mai mult o spălare blândă, care este de obicei un elan sau o spumă pe care o voi clăti din nou cu o cârpă proaspătă.

cele mai bune produse de îngrijire de rutină

# 2 Ser în continuare

Acest pas de seară poate fi omis, dar din nou, la fel ca rutina de dimineață, ar trebui să mângâiați ușor și să aplicați serurile pe piele.

Serul cu retinol este recomandat pentru a accelera reînnoirea celulară a pielii peste noapte.

Seara, serul cu retinol este recomandat pentru a accelera reînnoirea celulară a pielii peste noapte.

# 3 Apoi aplicați puțin ulei de noapte

Acest pas este deosebit de important, puteți folosi aici o cremă hidratantă, dar un ulei de noapte este pur și simplu o opțiune mai bună pentru cei care tind să aibă pielea mai uscată.

Cu uleiuri, utilizați doar o cantitate mică, apoi tamponați, neteziți și masați pielea. Petreceți mai mult timp punctelor de acupunctură pentru a elimina stresul și a elimina stresul zilei.

cea mai bună rutină pentru produsele de îngrijire a pielii

Cremă hidratantă de noapte #4 (opțional)

Puteți adăuga o cremă hidratantă de noapte la sfârșitul rutinei de seară dacă simțiți că pielea are nevoie de ea din cauza uscăciunii crescute.

Cu toate acestea, pentru tenul gras, nu supraîncărcați cu prea multe produse.

Alte tratamente pe parcursul săptămânii:

Acum că înțelegem elementele de bază ale rutinelor noastre de dimineață și de seară, s-ar putea să vă întrebați despre măști și exfolianți?

În funcție de starea pielii tale, măștile și scruburile pot fi un plus benefic pentru regimul tău de îngrijire a pielii.

O mască pe săptămână, dar aceasta poate fi extinsă la două până la trei măști care vizează diferite zone ale feței noastre

Cu toate acestea, aș recomanda utilizarea unei măști pe săptămână. Acesta poate fi extins la două până la trei măști care vizează diferite zone ale feței.

Pentru exfolianti, prefer sa ii folosesc mai degraba seara decat seara si prefer sa folosesc un exfoliant AHA.

Abigail James FacialistAbigail James este unul dintre cei mai respectați experți în îngrijirea pielii și wellness din Marea Britanie. Ea este, de asemenea, autoarea cărții Love Your Skin.

Recunoscută la nivel global și căutată de mărci pentru cunoștințele ei aprofundate, abilitățile respectate, masajele faciale legendare și tratamentele personalizate, bazate pe rezultate, oferind cele mai bune tratamente faciale din Londra.

Un favorit printre vedete și cei care pur și simplu își doresc tot ce este mai bun pentru pielea lor.

Mai mult conținut Healthista

Te înnebunește febra fânului? 6 moduri dovedite de a reduce simptomele în mod natural

7 schimburi de produse ecologice de care nu știai că ai nevoie

De la Britney Spears la Kanye West: 12 cele mai bune cântece dovedite că vă duc antrenamentul la nivelul următor

5 motive pentru care ar trebui să începi să bei ceaiuri din plante

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu