„Clinica de îngrijire a pielii care mi-a ajutat să elimin acneea chistică”

Greta s-a luptat cu acneea chistică de când era adolescentă Dilyte, 27 de ani, îi spune lui Healthista despre jscopul nostru de a curăța pielea predispusă la acnee cu Clinica de îngrijire a pielii Young LDN Am suferit de acnee de când eram adolescent. Medicii l-au pus pe seama sindromului ovarelor polichistice, cu care am fost diagnosticată când aveam 18 ani. După ce am suferit o operație de chist la vârsta de 21 de ani, pielea mea s-a limpezit și încrederea mea a crescut vertiginos. Dar câțiva ani mai târziu, mi-a revenit pielea inflamată, predispusă la acnee. Singur și inconfortabil După revenirea pielii mele la primul loc în 2019, sănătatea mea mintală a început să sufere. Inca o data increderea mea a fost spulberata. M-am trezit uitându-mă constant în oglindă, evitând fotografiile de grup și acoperindu-mi fața cu părul în selfie-uri. sănătatea mea mintală a început să sufere și încă […]

„Clinica de îngrijire a pielii care mi-a ajutat să elimin acneea chistică”

Greta s-a luptat cu acneea chistică de când era adolescentă Dilyte, 27 de ani, îi spune lui Healthista despre jscopul nostru de a curăța pielea predispusă la acnee cu Clinica de îngrijire a pielii Young LDN

Am suferit de acnee de când eram adolescent.

Medicii l-au pus pe seama sindromului ovarelor polichistice, cu care am fost diagnosticată când aveam 18 ani. După ce am suferit o operație de chist la vârsta de 21 de ani, pielea mea s-a limpezit și încrederea mea a crescut vertiginos.

Dar câțiva ani mai târziu, mi-a revenit pielea inflamată, predispusă la acnee.

Singur și inconfortabil

După revenirea pielii mele la primul loc în 2019, sănătatea mea mintală a început să sufere. Inca o data increderea mea a fost spulberata.

M-am trezit uitându-mă constant în oglindă, evitând fotografiile de grup și acoperindu-mi fața cu părul în selfie-uri.

sănătatea mea mintală a început să sufere și încă o dată încrederea mea a fost distrusă

M-am simțit singur în lupta mea și inconfortabil în propria mea piele, ceea ce a adăugat o presiune enormă vieții mele ocupate și stresante.

Regimul meu de îngrijire a pielii, constând în mare parte din produse fără prescripție medicală, a fost întotdeauna experimental și inconsecvent, ceea ce a fost extrem de frustrant.

Desigur, mă concentram prea mult pe cum arată pielea mea pe termen scurt, mai degrabă decât pe termen lung. Aveam nevoie disperată de ajutor și sfaturi profesionale cu privire la ce produse să folosesc pentru tipul meu de piele.

Se caută tineri LDN

La capătul inteligenței mele, am început să cercetez clinici de îngrijire a pielii specializate în tratarea acneei și am dat peste Young LDN în Notting Hill.

Așa că mi-am început călătoria pe piele la Young LDN, care a constat într-o combinație de peelinguri cu acid și enzime, inclusiv peeling-ul „mandelic”, care vizează petele și urmele de acnee în timp ce îmbunătățește tenul și „alfa-beta”, care folosește un amestec. de acizi pentru a facilita exfolierea, fără asprime sau iritare.

În plus, am avut terapie cu LED, un tratament facial non-invaziv. Acesta folosește diferite lungimi de undă de lumină pentru a activa celulele pielii necesare pentru a trata acneea, pentru a calma inflamația, pentru a trata cicatricile și pentru a reduce viitoarele erupții.

În doar un an, pielea mea s-a limpezit semnificativ și m-am simțit în sfârșit împăcat cu pielea și aspectul meu.

Schimbă-mi dieta

De asemenea, mi-am dat seama că dieta mea a jucat un rol major în starea pielii mele. Tânărul meu terapeut LDN m-a sfătuit să-mi reduc consumul de cafea, să mănânc mai puține alimente grase și mai multe legume, precum și să beau multă apă.

A fi intolerant la lactate a însemnat, de asemenea, că pe pielea mea apăreau adesea erupții. Am avut grijă să mănânc doar produse lactate cu moderație. De asemenea, am început să iau Accumax, un supliment special conceput pentru pielea predispusă la acnee.

Când a lovit blocarea și Young LDN s-a închis, am fost îngrijorat că voi experimenta crize din cauza lipsei tratamentelor regulate la fiecare șase săptămâni.

m-a sfătuit să-mi reduc consumul de cafea, să mănânc mai puține alimente grase și mai multe legume și să beau multă apă

Din fericire, terapeutul meu s-a întâlnit cu mine în mod regulat, evaluându-mi pielea virtual prin Skype și sfătuindu-mă cu privire la un regim de îngrijire a pielii la domiciliu.

Călătoria mea pe piele mi-a schimbat viața. Nu mai simt că trebuie să evit oamenii sau fotografiile, iar regimul meu foarte structurat de îngrijire a pielii mă ajută să am grijă de mine.

Regimul de îngrijire a pielii care m-a făcut să trec prin izolare

Pentru a-mi menține acneea chistică sub control în timpul carantinei, am urmat acest regim religios de îngrijire a pielii (și încă o fac!):

Mai mult conținut Healthista:

5 alimente dovedite că reduc stresul și anxietatea

7 cele mai bune podcasturi pentru o minte sănătoasă și o stare de spirit mai bună

Tulburări de alimentație: 6 mituri de cunoscut

5 moduri în care rutina ta de exerciții îți poate perturba somnul

De ce sunt umflat? Cum afectează hormonii digestia și ce poți face pentru aceasta

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu