E4 Body Fixer Dr. Nina Bal dezvăluie rezultatele liftingului ei miraculos non-chirurgical

Liftingurile faciale nu mai necesită neapărat o intervenție chirurgicală. Dr. Nina Bal, clinician estetician premiat, dezvăluie rezultatele incredibilului ei lifting nechirurgical – iată tot ce trebuie să știți Nu este un secret pentru nimeni că un lifting facial poate fi o investiție destul de costisitoare pentru o față îmbătrânită. Deși faceliftul oferă rezultate incredibile, trecerea sub cuțit este un calvar înfricoșător, ca să nu mai vorbim de timpul de recuperare nu atât de convenabil. Deci, ce se întâmplă dacă ați putea face un lifting fără o intervenție chirurgicală înfricoșătoare și fără a sparge banca? Dr Nina este dentistul cosmetic oficial pentru seria 2 din serialul britanic de televiziune Bodyfixers. Ei bine, acum poți. Clinician avansat în estetică facială, dr. Nina Bal, oferă clienților săi un lifting facial non-chirurgical care folosește o combinație de două tratamente de semnătură pentru a obține liftingul facial anti-îmbătrânire dorit. S-ar putea să o recunoașteți de […]

E4 Body Fixer Dr. Nina Bal dezvăluie rezultatele liftingului ei miraculos non-chirurgical

Liftingurile faciale nu mai necesită neapărat o intervenție chirurgicală. Dr. Nina Bal, clinician estetician premiat, dezvăluie rezultatele incredibilului ei lifting nechirurgical – iată tot ce trebuie să știți

Nu este un secret pentru nimeni că un lifting facial poate fi o investiție destul de costisitoare pentru o față îmbătrânită.

Deși faceliftul oferă rezultate incredibile, trecerea sub cuțit este un calvar înfricoșător, ca să nu mai vorbim de timpul de recuperare nu atât de convenabil.

Deci, ce se întâmplă dacă ați putea face un lifting fără o intervenție chirurgicală înfricoșătoare și fără a sparge banca?

Dr Nina este dentistul cosmetic oficial pentru seria 2 din serialul britanic de televiziune Bodyfixers.

Ei bine, acum poți. Clinician avansat în estetică facială, dr. Nina Bal, oferă clienților săi un lifting facial non-chirurgical care folosește o combinație de două tratamente de semnătură pentru a obține liftingul facial anti-îmbătrânire dorit.

S-ar putea să o recunoașteți de la televizor, deoarece Dr. Nina este dentistul cosmetic oficial în seria 2 a emisiunii TV din Marea Britanie Bodyfixers de la E4 și This Morning Show cu Holly și Phil pe ITV.

Dr. Nina Bal, fondatoarea Clinicii de sculptură facială din Chelsea, și-a încercat ea însăși liftingul nechirurgical. Iată ce trebuie să știi despre acest tratament anti-îmbătrânire miraculos…

În ce constă un lifting facial nechirurgical?

„Noul tratament combinat Prohilo și Endolift este cel mai bun lifting facial non-chirurgical de pe piață”, spune dr. Nina Bal.

„Procedura implică două tratamente – Prophilo și Endolift – și se poate face în două moduri”, spune dr. Bal.

  • #1 Prima sesiune Prophilo, apoi 4 săptămâni mai târziu, Endolift și a doua sesiune Prophilo în același timp.
  • #2 Tratament Endolift și o primă ședință Prophilo împreună, apoi după patru săptămâni, a doua ședință Prophilo.
Dr Nina Bal

Cum funcționează Endolift-ul?

„Endolift este o aplicație combinată cu laser care combină întinerirea pielii și conturarea feței fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală”, explică dr. Nina Bal.

„După injectarea unui anestezic local în pacient, tratamentul cu laser este efectuat cu cel mai recent Eufoton LASmaR 1500, certificat și aprobat de US FDA pentru liposucția asistată cu laser. (Vezi videoclipul de mai jos).

https://www.instagram.com/p/CU8M4jKKbkl/

„Principalul rezultat căutat de Endolift este fermitatea pielii, care conferă feței un aspect mai tonifiat și cizelat. De asemenea, poate ajuta la remodelarea straturilor profunde și superficiale ale pielii, stimulând producția de colagen și reducând excesul de grăsime.

„Unii pot prezenta o umflare minimă timp de 24 până la 48 de ore și vă puteți întoarce la viața de zi cu zi în aceeași zi.” Echimozele sunt puțin probabile, dar apar rar.

„Pacienții mei adoră acest tratament pentru că nu necesită timp de nefuncționare (adică timpul de recuperare) iar efectele sunt imediate, durând aproximativ doi ani în funcție de structura pielii individului, ceea ce îl face și o opțiune accesibilă.

Cum funcționează Prophilo?

„Folosind acid hialuronic pur, Profhilo® este un tratament injectabil anti-îmbătrânire revoluționar care acționează ca un hidratant sub piele”, explică dr. Bal.

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in organismul nostru si folosita frecvent in serurile hidratante deoarece atrage moleculele de apa.

Doar că cel care se găsește în produsele cosmetice se risipește destul de repede, de unde și nevoia de a-l aplica dimineața și seara.

Acidul hialuronic din Prophilo a fost „reticulat”, intensificând legăturile dintre molecule, astfel încât să rămână în piele mai mult timp.

„Profhilo® lucrează pentru a îmbunătăți și a restabili fermitatea pielii, oferind hidratare maximă țesuturilor pielii îmbătrânite și lăsate, având, de asemenea, un efect de fermitate și de lifting”, explică dr. Bal.

„Acest tratament unic poate fi folosit pe față și gât, dar și pe mâini, brațe, genunchi și abdomen.

„Și, spre deosebire de alte substanțe de umplere care sunt injectate adânc în față, Prophilo este injectat în straturile superficiale ale pielii, unde se extinde pentru a-și face magia.”

Prophilo lucrează de către:

  • Întineriți pielea obosită, plictisitoare și îmbătrânită
  • Stimulează producția de colagen
  • Creste fermitatea si elasticitatea prin umflarea pielii pentru a reduce liniile fine si ridurile
  • Rezultate cu aspect natural pentru a dezvălui o piele mai sănătoasă, mai moale și cu aspect mai tânăr.
E4 Body Fixer Dr. Nina Bal dezvăluie rezultatele incredibilului ei lifting facial nechirurgical
Rezultatele unui lifting nechirurgical la clienții Dr Nina

Preluarea controlului asupra procesului de îmbătrânire

„Cu liftingul meu nechirurgical, pacienții vor vedea rezultate imediat, Și vom continua să vedem rezultate mai bune în următoarele trei până la șase luni, rezultatele finale durand până la doi ani”, spune dr. Bal.

„Cele două tratamente funcționează bine împreună, deoarece Prophilo funcționează tratând pielea lăsată și îmbunătățind fermitatea pielii la nivelul dermului, iar Endolift strânge stratul de piele de sub stratul subcutanat.

„Folosind ambele împreună, pot oferi cea mai bună lifting nechirurgical a stratului subcutanat și a dermei în același timp – chiar face minuni, dovada în imagini! »

Lifting facial miraculos non-chirurgical combinat de medicul Nina Bal, specialist E4 body fixer:

Prețurile variază de la: 3.500 GBP+

Dr Nina Bal

Dr Nina are sediul în prezent la Tempus Belgravia, 11A W Halkin ST, Belgravia, Londra SW1X 8JL.

Premiile Ninei includ:

  • Finalist al Diamond Awards 2021
  • Câștigător al Premiilor Private Health 2021 – Cei mai buni specialiști în sculptură facială estetică
  • Câștigător al Global Excellence Awards 2020 – Cele mai remarcabile tratamente de sculptură facială
  • Finalist la Facial Aesthetics Awards 2019 – categoria Dermal Fillers
  • Câștigător al Premiilor Aesthetics Dentistry 2018 – categoria Estetică facială
  • Selectat drept unul dintre cei mai buni tineri stomatologi din Marea Britanie de prestigioasele premii Dental

Mai mult conținut Healthista:

Te simți epuizat? 7 beneficii ale unei „pauze de creier”

5 substanțe naturale pentru a calma durerea

5 moduri de a vă convinge partenerul să folosească jucării sexuale și să condimenteze lucrurile în dormitor

15 cele mai bune calendare de Advent pentru decembrie 2021

4 moduri în care menopauza îți afectează pielea

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu