3 cele mai bune tratamente faciale din Londra pentru o piele strălucitoare – încercate și testate

Tenul tău are nevoie de puțin TLC? Healthista a încercat și testat 3 dintre cele mai bune tratamente faciale din Londra care vor oferi pielii tale o strălucire tinerească instantanee Nu se poate nega că tratamentele faciale sunt scumpe. Dar, în ciuda costului, beneficiile unui tratament facial bun pot fi instant – lăsându-vă cu o piele frumoasă și strălucitoare, care vă va face mai ușor să îmbrățișați zilele fără machiaj. beneficiile unui tratament facial bun pot fi instant Ah, și nu ai nevoie de un tratament facial în fiecare săptămână. Chiar și trei tratamente faciale pe an vă pot ajuta să vă mențineți pielea dreaptă și strânsă. Pentru a vă asigura că alegeți un tratament facial care merită, Healthista a încercat și testat trei dintre cele mai bune tratamente faciale din Londra (toate în numele muncii, desigur!) Foarfecele faciale #1 de la Hollywood Forbici Hollywood Facial este un tratament facial […]

3 cele mai bune tratamente faciale din Londra pentru o piele strălucitoare – încercate și testate

Tenul tău are nevoie de puțin TLC? Healthista a încercat și testat 3 dintre cele mai bune tratamente faciale din Londra care vor oferi pielii tale o strălucire tinerească instantanee

Nu se poate nega că tratamentele faciale sunt scumpe.

Dar, în ciuda costului, beneficiile unui tratament facial bun pot fi instant – lăsându-vă cu o piele frumoasă și strălucitoare, care vă va face mai ușor să îmbrățișați zilele fără machiaj.

beneficiile unui tratament facial bun pot fi instant

Ah, și nu ai nevoie de un tratament facial în fiecare săptămână. Chiar și trei tratamente faciale pe an vă pot ajuta să vă mențineți pielea dreaptă și strânsă.

Pentru a vă asigura că alegeți un tratament facial care merită, Healthista a încercat și testat trei dintre cele mai bune tratamente faciale din Londra (toate în numele muncii, desigur!)

Foarfecele faciale #1 de la Hollywood

Forbici Hollywood Facial este un tratament facial bazat pe rezultate, care își poartă numele, deoarece este adorat de stele și se spune că vă lasă pielea strălucitoare și întinerită instantaneu.

Intr-un cuvant: Un tratament cu radiofrecvență care combină curățarea, exfolierea și hidratarea cu lifting, precum și netezirea și conturarea pentru o piele mai clară, radiantă și cu aspect sănătos.

Cost: Forbici, Knightsbridge pe Treatwell – 200 GBP pentru 60 de minute

Ce se întâmplă: Combinația de radiofrecvențe, peelinguri pe bază de apă și Aqua3 Facial alcătuiește semnătura Forbici Hollywood Facial – perfectă pentru cei care caută o întărire non-invazivă a pielii și o reducere a aspectului liniilor fine și a ridurilor.

Primul pas încorporează un Aqua 3 Hydra Facial care implică microdermabraziune non-invazivă care vă curăță în profunzime fața, îndepărtează pielea moartă, reechilibrează sebumul și hidratează în profunzime pielea.

Această parte a feței îndepărtează, de asemenea, impuritățile, îmbunătățește textura pielii și redă elasticitatea – salut, piele cu aspect tânăr.

Următoarea etapă a tratamentului facial folosește un peeling pe bază de apă care conține acizi secvențiali, urmat de o mască de oxigenare OxyPlus. Intensitatea peelingului poate fi ajustată în funcție de ceea ce se potrivește tipului tău de piele.

Microdermabraziune non-invazivă care vă curăță în profunzime fața

Peelingul poate fi ușor inconfortabil și usturator dacă aveți pielea sensibilă, așa că asigurați-vă că subliniați acest lucru dacă ceva nu vă convine și poate fi folosită o intensitate diferită a coajelor.

Etapa finală a tratamentului facial include porțiunea de radiofrecvență a tratamentului care ajută la accelerarea producției de colagen, ceea ce duce la întărirea pielii lăsate și vă poate oferi un ten strălucitor.

Gândiți-vă la această parte ca la un lifting facial non-chirurgical, non-invaziv, fără timp de nefuncționare, care utilizează o undă electromagnetică și radiații.

Unda electromagnetică generează căldură în piele, ceea ce face ca celulele pielii să vibreze. Când vibrează, se încălzesc, ceea ce activează un tip de celulă numit fibroblast, iar aceste celule sunt cele care stimulează producția de elastină, colagen și acid hialuronic.

Masaj facial Gua Sha

# 2 Facialul Katie Brindle la Cloud Twelve

Katie Brindle, expertă în sănătatea preventivă, comentatoare pentru sănătatea femeilor, fondatoarea mărcii de stil de viață 360° Hayo'u, câștigătoare a mai multor premii, și autoarea bestsellerului Yang Sheng: Arta auto-vindecării chinezești a creat acest tratament facial indulgent de 60 de minute.

Intr-un cuvant: Materia facială folosește tehnici de drenaj limfatic și presopunctură bazate pe cunoștințele străvechi chineze pentru a calma, tonifia, ridica și reenergiza pielea.

Ritualul folosește cele mai emblematice produse Hayo'u, inclusiv:

  • Restaurator de frumusețe cu cuarț roz,
  • Instrument de precizie de jad,
  • Clear Quartz Compresă, alături de uleiuri de frumusețe
  • La fel și noua mască pentru ochi cu cristal de cuarț transparent.

Cost: 200 GBP pentru 60 de minute

Ce se întâmplă: Healthista a salutat acest tratament facial drept unul dintre cele mai relaxante tratamente create vreodată!

Pentru început, ritualul de curățare a picioarelor pre-tratament al lui Cloud Twelve (o exfoliere blândă).

Pe față, începe cu o curățare dublă de lux, înainte ca Rose Quartz Beauty Restorer să fie răzuit ușor în mișcări predominant în sus pe față, lăsându-vă cu o strălucire naturală radiantă cauzată de creșterea circulației sanguine și limfatice. Acest lucru se face pentru a relaxa mușchii rigidi și pentru a promova drenajul țesuturilor.

În medicina tradițională chineză, se crede că mișcarea de răzuire stimulează meridianele faciale (canale energetice care se găsesc în întregul corp), atrăgând excesul de lichid din față, ceea ce ajută la detoxifierea pielii.

instrumentul de jad vă permite să vizați în mod specific liniile fine și ridurile

Instrumentul Jade Precision este, de asemenea, folosit pentru a stimula stratul dermic al pielii pentru a îmbunătăți elasticitatea și a elibera tensiunea din mușchii feței.

În plus, instrumentul de jad vă permite să vizați în mod specific liniile fine și ridurile din jurul ochilor și buzelor.

Partea finală a tratamentului facial implică Masca de ochi cu cristal de cuarț transparent, care este plasată peste ochi, în timp ce cristalele de răcire reduc umflarea, calmează ochii obosiți și eliberează tensiunea.

Potrivit medicinei chineze, se crede că cuarțul limpede sau „Maestrul vindecător” elimină căldura din organism creată de stresul zilei.

După tratament, vă recomandăm să vizitați Berăria preluată de Erpingham House – cel mai mare restaurant vegan din Marea Britanie.

Cu un meniu creativ care folosește produse locale de sezon, așteaptă-te la mese delicioase și sănătoase și la deserturi delicioase, fără vinovăție, inclusiv preferatele noastre: espresso și înghețată moka!

A, și dacă sunteți fan de carbohidrați, TREBUIE să încercați felul de mâncare „Texturi de cartofi”, care include gnocchi cu brânză albastră, bechamel cu lapte de cartofi, cartofi trufați și mere de pământ crocant.

femeie care are tratament facial

#3 Tratament anti-îmbătrânire personalizat la Young LDN

În inima cartierului plin de culoare Notting Hill din Londra, puteți descoperi bijuteria ascunsă care este Young LDN.

Intr-un cuvant: Specialiștii noștri vor selecta și adapta acest tratament pentru a se potrivi tuturor nevoilor sau dorințelor pielii dvs.‍

Fie că ești o persoană tânără care dorește să-ți combată acneea, cicatricile, porii dilatați sau ești puțin mai în vârstă, suferind daune cauzate de soare și cauți ceva care să anti-îmbătrânire și să-ți uniformizeze nuanța pielii, oferindu-i o curățare profundă. și înmuiere fină. riduri – acest tratament este făcut pentru tine.

Cost: preturi de la 280 GBP

Ce se întâmplă: Tratamentul pe măsură a început cu o consultație, urmată de primul protocol: o scanare a pielii cu aparatul OBSERV; un sistem de analiză a pielii de ultimă generație oferă un diagnostic precis al stării pielii la nivelul stratului epidermic și cutanat.

În urma analizei, terapeutul discută cel mai bun tratament personalizat, care răspunde nevoilor și preocupărilor pielii tale. Mi s-a spus că pielea mea are nevoie de un focus anti-îmbătrânire, un peeling chimic și microneedling.

Lumina LED este cea mai eficientă procedură non-invazivă pe care o puteți avea

Combinația dintre peeling, microneedling și lumină LED este cea mai eficientă procedură non-invazivă pe care o puteți avea. Este mai robust, cu efecte mai profunde și de lungă durată decât un simplu tratament facial.

Mai întâi a venit curățarea pielii Amondola, urmată de o mască pentru refacerea suprafeței Image. Apoi stați întins sub o lumină LED galbenă timp de aproximativ 13 minute, care vă încălzește ușor pielea. In acest timp beneficiezi de un masaj al mainilor si de o masca de maini pentru un plus de stare de bine.

Odată ce LED-ul a intrat în vigoare, tratamentul se termină cu un strat superb superb de seruri de mai jos:

  • Ser imagine sau medical (calmant rozacee),
  • Image Brightening Serum (ajută la melasmă și pigmentare),
  • O crema protectoare cu SPF K ceutic.

Rezultatul? Un ten uniform, radiant, tanar si luminos. Câteva zile mai târziu, a urmat procedura de peeling și microneedling…

Microneedling stimulează colagenul și repararea profundă a țesuturilor prin furnizarea de ingrediente foarte puternice în piele, accelerând creșterea celulelor noi, dezvoltarea elastinei și stimulând circulația sângelui.

Acele variază, așa că, cu excepția cazului în care aveți cicatrici foarte adânci, nu aveți nevoie de ele să meargă prea adânc, iar dacă o faceți, există întotdeauna o cremă de amorțire pentru a vă face mai confortabil.

Procedura a început cu o triplă curățare facială folosind Circadia Vitamin Veil Cleanser, urmată de Honey Micro-Exfoliating Cleanser și Amandola Cleansing Milk. Se simțea ca un masaj facial profund, cu mișcări liniștitoare din mănușile de latex ale terapeutului care făceau senzația și mai luxoasă.

Terapie cu lumină LED cele mai bune tratamente faciale din Londra

Odată ce pielea a fost curățată, terapeutul a aplicat peelingul pe bază de gel de acid lactic Circadia (35%) folosind o pensulă ca și cum ar fi pictat o pânză.

Acidul lactic este cel mai bine utilizat pentru pielea sensibilă, uscată, foto-îmbătrânită. Hidrateaza, stimuleaza productia de colagen si elastina si reduce liniile fine. Acesta a fost lăsat pe loc timp de zece minute.

Pielea a fost apoi curățată din nou înainte de microneedling. Mișcările învolburate ale microneedling-ului s-au simțit ușor abrazive, în timp ce Clinicare Glow Miso Serum a fost aplicat pe piele.

Mișcările învolburate ale microneedlingului s-au simțit ușor abrazive

Terapeutul lucrează pe întreaga față și se va concentra pe ridurile mai mari în care acele trebuie să pătrundă mai adânc.

După tratamentul cu microneedling, lumina LED Healite NIR a fost folosită pentru a vindeca pielea, ajutând la reducerea roșeață, deteriorarea superficială a pielii, ameliorarea oricărei dureri și promovarea întineririi pielii.

Ultimii pași au urmat cu Masca Clinicare Glow Sheet Mask aplicată cu Cryo Globes masate pentru a reduce roșeața și împrospătarea pielii, precum și Balsamul Circadia Post Peel pe buze.

Mai mult conținut Healthista:

„Am avut un accident vascular cerebral la 23 de ani”

De la sex mai bun la un somn odihnitor – 3 motive pentru care TREBUIE să încerci CBD

Cum să-ți crești stima de sine și să-ți recâștigi încrederea interioară

8 obiceiuri sănătoase care vă ajută să vă transformați starea de spirit (și viața!)

5 moduri de a păși în ciuda vremii ploioase

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu