7 celebrități despre care nu știai că sunt anxioase

Noul documentar al lui Taylor Swift domnișoară americană, și-a dat limbajul în timp ce își rupe tăcerea în legătură cu ură, rușine, anxietate și o tulburare de alimentație care a făcut-o micșorându-se la dimensiunea doi. Da, și vedetele sunt oameni, la fel ca noi ceilalți Anxietatea nu este un mare secret: tot mai mulți oameni vorbesc despre sănătatea mintală în fiecare zi – iar celebritățile nu fac excepție. Potrivit unui sondaj realizat de Fundația pentru Sănătate Mintală, aproximativ trei milioane de oameni suferă de anxietate, după cum arată cel mai recent studiu de morbiditate psihiatrică. Iată șapte dintre cele mai influente celebrități care suferă de anxietate și atacuri de panică – unele dintre ele vor fi o surpriză completă… #1 Taylor Swift După cum știm cu toții, Taylor Swift, în vârstă de 30 de ani, a avut parte ei de ură în ochii publicului încă de când era tânără, pentru […]

7 celebrități despre care nu știai că sunt anxioase

Noul documentar al lui Taylor Swift domnișoară americană, și-a dat limbajul în timp ce își rupe tăcerea în legătură cu ură, rușine, anxietate și o tulburare de alimentație care a făcut-o micșorându-se la dimensiunea doi. Da, și vedetele sunt oameni, la fel ca noi ceilalți

Anxietatea nu este un mare secret: tot mai mulți oameni vorbesc despre sănătatea mintală în fiecare zi – iar celebritățile nu fac excepție.

Potrivit unui sondaj realizat de Fundația pentru Sănătate Mintală, aproximativ trei milioane de oameni suferă de anxietate, după cum arată cel mai recent studiu de morbiditate psihiatrică.

Iată șapte dintre cele mai influente celebrități care suferă de anxietate și atacuri de panică – unele dintre ele vor fi o surpriză completă…

#1 Taylor Swift

După cum știm cu toții, Taylor Swift, în vârstă de 30 de ani, a avut parte ei de ură în ochii publicului încă de când era tânără, pentru că este „prea plictisitoare”, „prea slabă” sau „arăta însărcinată”. Dar cum l-au afectat toate acestea?

„Nimeni nu m-a văzut fizic timp de un an și asta am crezut că vor”, dezvăluie ea în noul ei documentar regizat de Lana Wilson, domnișoară americanăcare a avut premiera aseară (23 ianuarie) la Festivalul de Film de la Sundance.

Acest sentiment, îl înțelegem cu toții, de a ne închide departe, departe de lumina reflectoarelor. Pentru o femeie care emană încredere în toate aspectele carierei ei și care are cel puțin douăzeci și unu de premii sub centură, nu ne așteptam cu adevărat la asta de la ea, nu-i așa? Cu siguranță ne-a păcălit.

Dar anxietatea nu este ceva ce purtăm cu toții pe mânecă. După ce a vorbit anterior despre lupta ei cu anxietatea în timpul întâlnirilor, Swift menționează în film că a simțit constant că luptă pentru respectul oamenilor: „A trebuit să deconstruiesc un întreg sistem de credințe”.

Taylor Swift din Miss Americana dezvăluie că nimeni nu a văzut-o fizic timp de un an întreg și asta credea că oamenii își doresc.

De-a lungul carierei, a simțit că trebuie privită mereu drept „fata bună”, o viziune care i-a fost impusă de manageri, pentru că „o fată bună nu își impune opiniile oamenilor”. Da, bine, cadre.

Frica de a nu avea niciodată suficient a condus-o pe Swift la distrugere până la punctul în care ea s-a înfometat și a simțit că leșina în timpul spectacolelor live. O situație pe care nicio femeie nu ar trebui să o experimenteze.

Dar, din păcate, intră în joc disperarea și pentru Swift, ea a trebuit să păstreze aparențe și să fie persoana pe care toată lumea și-ar fi dorit să fie. În cele din urmă, acest lucru și-a luat tributul asupra ei, așa cum știm acum după ce i-am văzut documentarul perspicace.

Prezentând piesa „Out of the Woods” (vizionați videoclipul aici), ea afirmă sincer că „a fost foarte fragil, foarte ezitant”.

Ea își exprimă, de asemenea, că și-a făcut constant griji că relația ei din trecut nu va dura și că se va îngrijora de următorul lucru care ar putea „descuraja asta”.

Swift a sugerat că nu are încredere în stabilitatea relației, spunând: „Cât timp avem până când asta se transformă într-o mizerie groaznică și ne despărțim?” Este o lună? Au trecut trei zile?

domnișoară americanăva fi lansat în cinematografe selectate și pe Netflix începând cu 31 ianuarie.

# 2 Sienna Miller

Într-un interviu recent acordat revistei Porter Edit, actrița Sienna Miller, cunoscută mai ales pentru rolurile din Stardust și Layer Cake, a făcut o revelație surprinzătoare: nu s-a angajat pe rețelele sociale de peste doi ani. „Trebuie să fii dispus să-ți pui cu adevărat lumea și viața și să o deschizi oamenilor, și pur și simplu nu pot face asta fără o tonă de anxietate.”

sienna-miller-pour-porteredit-magazine-5 celebrități pe care nu le cunoașteți-aveau anxietate-healthista
Sienna Miller pe coperta revistei Porter Edit

Când o celebritate vorbește despre o problemă de anxietate, este ușor să ignori ceea ce spune. La urma urmei, nu sunt anxietatea și micul ei prieten urât, depresia, într-adevăr În imediat? Sigur, sunt doar la modă?

Dar anxietatea și tulburările depresive sunt extrem de frecvente, indiferent cine ești. Potrivit Anxiety UK, aproximativ 10% din populația Regatului Unit va suferi de o formă de tulburare de anxietate la un moment dat în viața lor.

În plus, într-un studiu realizat în Marea Britanie, unul din șase adulți a raportat că s-a confruntat cu o formă de problemă de sănătate nevrotică în ultima săptămână.

Mulți factori pot duce la o tulburare de anxietate, inclusiv:

  • Stres
  • Factori fizici (cum ar fi probleme cu tiroida)
  • Mediul copilăriei
  • Factori genetici
  • Dezechilibre biochimice (modificări ale nivelurilor de mesageri chimici din creier)

Privind aceste lucruri, este puțin mai ușor să vezi cât de răspândită este anxietatea și cât de mulți oameni suferă de ea, indiferent de statutul lor socioeconomic.

#3 Kendall Jenner

Taylor-swift-anxiety.jpg
Anxietatea lui Jenner este declanșată și de frica de somn

Modelul în vârstă de 23 de ani a vorbit adesea public despre anxietatea ei, prin interviuri, rețelele de socializare și emisiunea de familie Keeping Up With the Kardashians. Fiind în centrul atenției de la o vârstă fragedă și văzută ca model la începutul adolescenței, Jenner a fost de atunci ținta unor abuzuri cu adevărat oribile.

În 2017, ea a depus al doilea ordin de restricție împotriva unui bărbat de 62 de ani care a susținut că a fost îndrăgostit de ea de când a văzut-o la un Costco în 1998 (când Jenner avea doar 3 ani).

Înainte de ordinul de restricție, Jenner a recunoscut într-un episod din Keeping Up With the Kardashians din 2016 că a suferit de anxietate, atacuri de panică și a suferit mai multe cazuri de paralizie în somn. J.

De atunci, Enner a spus că noua sa fobie de a adormi a contribuit direct la anxietatea lui.

Paralizia în somn este o afecțiune care apare atunci când o persoană se trezește sau adoarme. Acest lucru se datorează faptului că sunt conștienți, dar incapabili să se miște sau să vorbească, ceea ce de obicei durează doar câteva minute, dar se poate simți mult mai mult.

Deși această afecțiune nu este considerată periculoasă, experiența poate fi terifiantă. În plus, persoanele blocate în paralizia de somn pot experimenta uneori și halucinații în timp ce acest lucru se întâmplă.

Din fericire, doar 8% din populație a raportat că a suferit vreodată paralizie în somn.

#4 Adele

Cântăreața a declarat pentru revista Q: „Nu știu dacă este pentru că sunt atât de uluit încât oamenilor le place ceea ce fac, dar simt că nu voi fi niciodată pe măsură”.

Când cântăreața Adele a pătruns în curentul mainstream în 2008, avea doar 20 de ani. Apoi, în 2011, la vârsta de 23 de ani, ea a dezvăluit că nu vrea să cânte live la festivaluri sau arene din cauza anxietății ei legate de boală în sine.

„Mi-ar plăcea să rezerv un festival și să am un atac de anxietate fără să urc pe scenă.” Deși s-ar putea să nu fie complet imună la atacurile de panică, la fel ca și colegul care suferă de anxietate Ryan Reynolds, ea și-a învins temerile de performanță publică cu ajutorul puternicului ei alter ego: Sasha Carter.

„Sasha Carter” este o combinație dintre alter ego-ul lui Beyoncé „Sasha Fierce” și idolul country June Carter. Adele a fost inspirată de o întâlnire improvizată cu Beyoncé, înainte de care a suferit un atac de panică în toată regula. În timpul întâlnirii lor, Queen Bey i-a spus cântăreței cum ascultarea vocii ei a făcut-o să „asculte de Dumnezeu”. Adele a spus de atunci că Sasha Carter s-a „schimbat” [her] viaţă'.

# 5 Kristen Bell

Kristen Bell 5 celebrități pe care nu știai că au suferit de anxietate Healthista
Bell pe platourile de filmare a filmului „The Good Place”, alături de co-starul William Jackson Harper

Kristen Bell, cunoscută mai ales pentru vocea ei ca Prințesa Anna în filmul de succes al Disney Frozen, a colaborat anterior cu Child Mind Institute pentru a spulberă iluzia perfecțiunii celebrităților și pentru a pune în lumină nivelul nerealist la care sunt prezentate celebritățile de la Hollywood.

Bell este poate cel mai activ susținător al schimbării atitudinii față de sănătatea mintală de pe această listă, după ce a scris o scrisoare deschisă pentru TIME despre experiențele ei cu anxietatea și gândurile ei cu privire la stigmatizarea bolii mintale: „Dacă îi spui unui prieten că ești bolnav, primul lor răspuns va fi probabil: „Ar trebui să-l verifici de către un medic”. ” ea spune.

„Totuși, dacă îi spui unui prieten că te simți deprimat, îi va fi frică sau va fi reticent să-ți dea același sfat. Știi ce? Am trecut mai departe.

De atunci, Bell a vorbit clar și fără rezerve în interviuri despre luptele ei cu anxietatea și despre dorința ei de a fi un aliat în lupta împotriva stigmatizării.

Vedeta Good Place a găzduit chiar și un Instagram întrebări și răspunsuri pentru fani pentru a o întreba despre anxietate și experiențele ei și împărtășește în mod regulat sfaturi și propriile mecanisme de a face față stării ei. Bell recomandă loțiune CBD; CBD nu este psihoactiv, dar se crede că are abilități analgezice.

Află mai multe: Ulei CBD – 3 stele care explică ce este și exact ce este și ce face

Când a fost întrebată ce i-a inspirat natura deschisă pe acest subiect, Bell a spus că a fost inspirată inițial de soțul ei, Dax Sheppard, care este deschis sobru de 14 ani.

https://www.instagram.com/p/BouuAFclhcP/?utm_source=ig_web_copy_link

# 6 Ryan Reynolds

RYAN REYNOLDS 5 CELBRIȚI PE CARE NU AI ANXIETATE ACUM SANĂTOS
Reynolds a suferit de anxietate încă din copilărie

Ryan Reynolds este poate una dintre cele mai surprinzătoare completări la această listă. Actorul iubitor de distracție, cunoscut pentru rolul unui anti-erou înțelept, Deadpool, a dezvăluit că spiritul său rapid are o origine surprinzătoare.

„Am anxietate, mereu am avut anxietate.” Reynolds a spus într-un interviu pentru The New York Times: „Atât în ​​chestiile uşoare „Sunt îngrijorat de acest lucru”, cât şi am fost în profunzimea capătului mai întunecat al spectrului, ceea ce nu este distractiv. .

Actorul a recunoscut că a rămas în personaj pe platourile de filmare și în interviuri, inclusiv pentru Deadpool, pentru a-și combate firea mai anxioasă: „Bănuiesc că dacă ai de gând să sari de pe o stâncă, ai putea la fel de bine să zbori”.

Reynolds bănuiește că anxietatea lui a început la o vârstă fragedă din cauza unei relații stânjenite cu tatăl său. Drept urmare, Reynolds s-a trezit adesea supracompensat pentru păstrarea păcii, luându-și responsabilitatea de a-și menține casa ordonată și ordonată.

Reynolds, cu toate acestea, atribuie și simțul său ciudat al umorului tatălui său, care i-a prezentat unele dintre serialele și comedianții săi preferati, inclusiv Faulty Towers, Buster Keaton și Jack Benny. Reynolds a comentat că, deși copilăria lui poate să nu fi fost tipică, a făcut din el omul care este astăzi, pentru care este recunoscător.

# 7 Gina Rodriguez

Gina Rodriguez 5 vedete pe care nu le știai că au suferit de anxietate și căldură
Rodriguez cu colegii protagonisti din „Jane the Virgin” Brett Dier (stânga) și Justin Baldoni (dreapta)

Gina Rodriguez, care este cel mai bine cunoscută pentru munca ei ca personajul principal din telenovela de succes Jane the Virgin, a recunoscut recent că trebuie să echilibreze atacurile de panică și gândurile sinucigașe într-un interviu acordat Chicagomag, în timpul căruia și-a detaliat luptele cu gândurile intruzive în timpul filmărilor. ultimul sezon din „Jane the Virgin”.

Ea își descrie cea mai proastă amintire ca „a avut un atac de panică pe platoul de filmare și a trebuit să oprească producția”.

În ciuda acestor provocări, ea apreciază efectul pozitiv pe care l-au avut rețelele sociale în călătoria ei în domeniul sănătății mintale. După ce a folosit Instagram pentru prima dată în 2017, actrița consideră că este de datoria și privilegiul ei să lumineze masele. și combaterea stigmatizării în jurul problemelor de sănătate mintală – în special în comunitatea latină.

Rodriguez a mai vorbit anterior despre relația ei tensionată cu acceptarea corpului și pozitivitatea atunci când vine vorba despre ea însăși, în timp ce se luptă cu o afecțiune a tiroidei care duce la creșterea în greutate, precum și la oboseală cronică. Ea speră că candoarea ei va da puterea altora să ia măsuri, indiferent de situația lor.

https://www.instagram.com/p/BUkRUcRAEkW/?utm_source=ig_web_copy_link

Mai mult conținut Healthista:

8 moduri în care mersul pe jos poate ameliora depresia și anxietatea – Ghidul unui psihoterapeut

5 credințe care vă agravează anxietatea

Creșterea „depresiei independenților” și ce trebuie făcut în acest sens

6 vedete pe care nu le știai au fobii

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

un ghid pas cu pas pentru a manifesta ceea ce îți dorești în 2024

Sanatatea Generala 2 săptămâni inainte de

CuprinsPasul 1: Dați drumul Pasul 2: oferă-ți dragoste Pasul 3: Manifest Poți cu adevărat să-ți transformi visele în realitate? Practicantul holistic în sănătate și bunăstare, Nicci Roscoe, spune că poți. Iată ghidul său pas cu pas pentru a manifesta ceea ce îți dorești în 2024 Manifestarea este un proces interesant și puternic care te ajută să primești ceea ce îți dorești cu adevărat, concentrându-ți intenția asupra lui și făcându-l să se întâmple. Există diferite moduri de a vă ajuta să vă manifestați și să trimiteți mesaje pozitive universului atunci când sunteți gata să primiți, după ce eliberați orice nu vă servește. Veți putea apoi să vă curățați mintea, corpul și spiritul de orice blocaje și vă veți deschide către numeroasele posibilități minunate de manifestare. Dacă amâni și nu ești sigur ce vrei, universul va continua să-ți ofere lucruri de care nu ești sigur. Odată ce știi ce vrei, rămâi concentrat […]

Aveți anxietate de limită? Iată 9 pași pentru stabilirea limitelor

Sanatatea Generala 3 săptămâni inainte de

CuprinsTEST: Cât de bune sunt limitele tale personale?Rezultate…Mai ales AMai ales BMai ales C9 pași pentru a stabili limite sănătoasePasul #1 Ascultă-ți corpulPasul #2 Determină-ți prioritățilePasul #3 Fii clar ce vrei să spuiPasul #4 Acceptați că s-ar putea să vă simțiți inconfortabil la începutPasul #5 Fii pregătit să înfrunți negativulPasul #6 Rămâneți flexibilPasul #7 Găsiți relaxare cu ierburiPasul #8 Eliminați stresulPasul #9 Respirați ușorRĂSPUNSUL LA MENOPAUZĂ LUI HEALTHISTA: APĂSAȚI PLAY, NU PAUZĂ. Aveți anxietate de limită? Psiholog profesor Margareta James găzduiește un test pentru a-ți testa limitele personale. În plus, ea dezvăluie 9 pași pentru a stabili limite În lumea noastră fizică, stabilim limite de securitate atunci când vine vorba de protejarea proprietății și a vieții private. Când ne protejăm lumea interioară, ne bazăm pe un sistem intern mai subiectiv atunci când granițele noastre psihologice și emoționale sunt amenințate. Unii oameni se tem că granițele îi vor face egoiști sau […]

10 moduri de a-ți îmbunătăți mentalitatea de lucru

Sanatatea Generala 3 săptămâni inainte de

Cuprins# 1 Regândește-ți obiectivele profesionale# 2 Urlă trecutul# 3 Aruncă-ți pălăria în ring# 4 Solicitați feedback solid pentru a genera o creștere reală# 5 Învățați Repetați Învățați# 6 Postează# 7 Fiți prezent în tot ceea ce faceți# 8 Faceți conexiuni noi# 9 Îmbunătățiți-vă lista de lucruri de făcut# 10 Construiește-ți marca personală Ce mentalitate ar trebui să adoptați pentru a avansa în carieră? Renumitul expert în rezistență mentală și antrenor de elită Dr. Maurice Duffy explică 10 moduri de a vă îmbunătăți mentalitatea profesională. Astăzi, majoritatea oamenilor recunosc că a face lucrurile mai bine și mai rapid este baza unui avantaj competitiv durabil în afaceri. Dar când vine vorba de cariera ta, întrebarea este întotdeauna pe ce să te concentrezi? Ce cai să însoțesc? Ce te face să fii o propunere câștigătoare? Care sunt lucrurile care țin înapoi? În coaching-ul pe care îl fac cu lideri de afaceri serioși și […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu