Balsam de buze protectiv si plin, cu vaselina si ulei de cocos

Știați că vaselina este cel mai sigur produs de aplicat pe piele? Pentru următoarea noastră rețetă video anti-îmbătrânire din aprilie, Una Jefford dezvăluie cum să faci un balsam de buze protector și plin, pe bază de vaselină și ulei de cocos. De la șampon și gel de duș până la pastă de dinți, deodorante, creme de față și produse pentru păr, ne expunem la aproximativ 126 de substanțe chimice diferite în fiecare zi prin intermediul produselor de îngrijire a pielii. Aceste substanțe chimice pot pătrunde în corpul nostru și în fluxul sanguin prin piele. De aceea, Healthista își dedică toată atenția lunii aprilie anti-îmbătrânire – un moment în care să ne concentrăm și să aducem puțină atenție pielii noastre iubite prin utilizarea produselor de înfrumusețare create cu ingrediente naturale. atrageți-vă atenția asupra ingredientelor mai naturale și mai ieftine Expertul de piele rezident de la Harley Street, Una Jefford de la […]

Balsam de buze protectiv si plin, cu vaselina si ulei de cocos

Știați că vaselina este cel mai sigur produs de aplicat pe piele? Pentru următoarea noastră rețetă video anti-îmbătrânire din aprilie, Una Jefford dezvăluie cum să faci un balsam de buze protector și plin, pe bază de vaselină și ulei de cocos.

De la șampon și gel de duș până la pastă de dinți, deodorante, creme de față și produse pentru păr, ne expunem la aproximativ 126 de substanțe chimice diferite în fiecare zi prin intermediul produselor de îngrijire a pielii.

Aceste substanțe chimice pot pătrunde în corpul nostru și în fluxul sanguin prin piele.

De aceea, Healthista își dedică toată atenția lunii aprilie anti-îmbătrânire – un moment în care să ne concentrăm și să aducem puțină atenție pielii noastre iubite prin utilizarea produselor de înfrumusețare create cu ingrediente naturale.

atrageți-vă atenția asupra ingredientelor mai naturale și mai ieftine

Expertul de piele rezident de la Harley Street, Una Jefford de la Dermal Health, vă va atrage atenția asupra ingredientelor mai naturale, mai puțin costisitoare, dintre care unele sunt superstaruri de frumusețe pe bază de alimente pe care probabil le puteți găsi în dulapul dumneavoastră.

Reumplere: Balsam de buze Protect & Plump

Ne-ar plăcea să creați singuri aceste produse DIY și să ne spuneți cum v-ați descurcat etichetând #antiageingapril #HealthistaTV #dermalhealth pe Instagram.

Următorul nostru videoclip anti-îmbătrânire din aprilie explică cum să faci un balsam de buze protector, de culoarea prunei, folosind ulei de cocos, ruj și vaselină (sau alt tip de vaselină).

Săptămâna aceasta ne vom concentra asupra vaselinei, cunoscută și sub numele de vaselină, care a fost folosită de peste 150 de ani – de fapt, sunt sigur că toți care citesc asta au ceva în dulap chiar acum!

Vaselina rămâne astăzi un excelent hidratant ocluziv, de ce? Consistența sa uleioasă acționează ca un strat de acoperire și previne pierderea apei pielii. Aceasta se numește pierdere transepidermică de apă.

Aud că mulți oameni își fac griji că vaselina provine din benzină și, prin urmare, este periculoasă sau dăunătoare pentru piele, dar aceste temeri nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Consistența sa grasă acționează ca un strat de acoperire

În primul rând, vaselina este un produs de calitate „cosmetică” care a fost conceput și rafinat (cu cât jeleul este mai alb, cu atât este mai rafinat) pentru a fi aplicat pe piele și este de fapt unul dintre cele mai sigure lucruri pe care le poți aplica pe piele. De fapt, este inert și nu se leagă de nicio celulă a pielii.

Această incapacitate de a se lega de nimic înseamnă că este imposibil să fii alergic la vaselina sau să dezvolți iritații. Este complet nesensibilizant, ceea ce înseamnă că nu va determina pielea să reacționeze în niciun fel.

În dermatologie, îl folosim ca control negativ în testarea pielii, atunci când testăm alergii la alți alergeni.

Dar beneficiile uleiului de cocos?

Nu se întâmplă adesea ca un mod de sănătate să devină o tendință de sănătate, dar uleiul de cocos a făcut-o și este aici pentru a rămâne. Acesta este ulei de nucă de cocos presat la rece și a fost folosit ca o bază de bază în bucătăria asiatică și în vindecarea tradițională de secole.

Uleiul de cocos are proprietăți nutriționale importante și s-a dovedit că are efecte semnificative asupra sănătății.

Uleiul de cocos crud și virgin păstrează compușii naturali antibacterieni, antiinflamatori și antioxidanti și, atunci când este aplicat local, s-a dovedit că ameliorează anumite afecțiuni ale pielii.

S-a demonstrat că uleiul de cocos ajută la îmbunătățirea sănătății pielii

Și deși este o grăsime saturată, este foarte stabilă atunci când este folosită la gătit, mult mai bine decât alte uleiuri vegetale, astfel încât nu creează compuși toxici și nici nu afectează negativ colesterolul.

S-a demonstrat că uleiul de cocos ajută la îmbunătățirea sănătății pielii atunci când este aplicat sub formă de cremă de două ori pe zi. Așa că cumpărați o oală atât pentru baie, cât și pentru bucătărie.

Mai mult anti-îmbătrânire aprilie:

Bun venit la Avril Anti-Aging

Rețeta anti-îmbătrânire numărul 1 din aprilie: toner facial cu ceai verde și oțet de mere

Rețetă anti-îmbătrânire din aprilie #2: Scrub exfoliant cu sare de Himalaya și oțet de mere

Rețeta anti-îmbătrânire din aprilie #3: Cremă de mâini reparatoare și reparatoare cu vaselină

Mai mult conținut Healthista:

Cum să-ți transformi dieta în 5 pași simpli

4 semne că starea ta proastă nu trebuie ignorată și ce te poate ajuta

Cea mai bună dietă pentru menopauză – un interviu cu Dr. Clare Bailey

De la sex mai bun la un somn odihnitor – 3 motive pentru care TREBUIE să încerci CBD

3 rețete de mic dejun sănătoase care te vor ține sătul până la prânz

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu