Melasma, pistrui și SPF – 6 moduri de a avea grijă de pielea ta la timp pentru vară

Melasma și pistruii sunt probleme comune ale pielii vara. De la utilizarea religioasă SPF până la tratamente specifice pentru piele, iată 6 moduri prin care ne putem îngriji pielea. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, la fel trebuie să se schimbe nevoile pielii și rutina ta. Pe măsură ce se apropie vara, odată cu încălzirea vremii, poate fi dificil să vă mențineți pielea hidratată, protejată și strălucitoare. Temperaturile mai calde vor face ca pielea să elimine mai multă apă, determinând glandele sebacee (sau glandele sebacee) să compenseze producând și mai mult sebum. Acest lucru poate face pielea să pară mai grasă, dar o poate lăsa și deshidratată și uscată. Aceasta nu este o combinație ideală, mai ales pentru pielea predispusă la acnee sau congestionată, deoarece celulele pielii deshidratate se pot bloca în mucoasa porilor, ceea ce duce la și mai multe pete. Transpirația atrage și mai multe bacterii, această combinație […]

Melasma, pistrui și SPF – 6 moduri de a avea grijă de pielea ta la timp pentru vară

Melasma și pistruii sunt probleme comune ale pielii vara. De la utilizarea religioasă SPF până la tratamente specifice pentru piele, iată 6 moduri prin care ne putem îngriji pielea.

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, la fel trebuie să se schimbe nevoile pielii și rutina ta.

Pe măsură ce se apropie vara, odată cu încălzirea vremii, poate fi dificil să vă mențineți pielea hidratată, protejată și strălucitoare.

Temperaturile mai calde vor face ca pielea să elimine mai multă apă, determinând glandele sebacee (sau glandele sebacee) să compenseze producând și mai mult sebum. Acest lucru poate face pielea să pară mai grasă, dar o poate lăsa și deshidratată și uscată.

Aceasta nu este o combinație ideală, mai ales pentru pielea predispusă la acnee sau congestionată, deoarece celulele pielii deshidratate se pot bloca în mucoasa porilor, ceea ce duce la și mai multe pete.

Transpirația atrage și mai multe bacterii, această combinație poate duce la ceea ce eu numesc acneea de vară.

În plus, pentru cei care sunt sensibili la soare, pistruii, melasma și alte pigmentări ale pielii pot face, de asemenea, dificilă îngrijirea pielii de vară.

Healthista a vorbit cu Sara Waterman, estetician senior la Young LDN, care ne dezvăluie 6 moduri cheie de a ne îngriji pielea la timp pentru vară…

FPS #1 este un MUST

Deși pistruii sunt drăguți în tinerețe, ei sunt de fapt un semn de exces de căldură în piele.

Pielea ta se bronzeaza ca o forma de protectie naturala impotriva soarelui, iar aplicarea unui SPF va asigura ca acest lucru este realizat in siguranta; fără pagube durabile care se vor manifesta în anii următori.

Recomand heliocare SPF factor 50, această protecție pe mai multe niveluri creează o barieră sigură împotriva tuturor formelor de UV, precum și a luminii albastre HEV de la dispozitivele mobile și de la iluminat.

În plus, vin în nuanțe frumoase pentru a adăuga o notă de acoperire pe plajă.

# 2 Nu exfoliați excesiv

Ar trebui să avem grijă să nu exfoliăm pielea înainte de zilele fierbinți de bronzare însorite sau în timpul vacanțelor prelungite.

Stratul superior de piele moartă oferă o formă suplimentară de protecție, însoțită de o aplicare generoasă a protecției UV cu spectru larg.

folosește un produs de curățare exfoliant delicat câteva seri pe săptămână

Când te exfoliezi în timpul verii, evitați produsele dure sau retinoizii cu concentrație mare. Foloseste in schimb un demachiant delicat exfoliant cateva seri pe saptamana, imi place Complexul de curatare clinica IS; care conține un amestec blând de plante AHA/BHA și nu vă va îndepărta pielea prea mult în lunile de vară.

CITEȘTE MAI MULT: 8 rețete sănătoase pentru o piele strălucitoare

# 3 Încercați acidul hialuronic

Dacă nu utilizați deja acid hialuronic, acum este un moment bun pentru a începe!

Acidul hialuronic sau HA este apa care se găsește în pielea noastră, este ușoară și poate oferi instantaneu strălucire și strălucire pielii tale, ameliorând liniile fine pe parcurs.

Liniile fine și ridurile încep adesea cu deshidratarea, gândiți-vă la micile crăpături din nisip, mențineți pielea hidratată pentru a preveni îmbătrânirea prematură și deshidratarea.

Recomand Circadia Vitamin C Reversal Serum. Acest HA ușor conține și vitamina C solubilă în apă, perfectă pentru pielea predispusă la uleiuri, această versiune nu te va face să izbucnești așa cum o pot face unele vitamine C.

Vitamina C este esentiala pentru sanatatea pielii, fiind principalul antioxidant folosit de piele. De asemenea, ajută la protecția solară, neutralizând orice raze UV ​​dăunătoare care trec prin protecția SPF.

6 moduri de a vă lumina pielea la timp pentru acidul clorhidric de vară

# 4 Răsfățați-vă cu un tratament de înfrumusețare

Există câteva tratamente excelente de înfrumusețare hidratantă care pot îmbunătăți aspectul pielii tale în lunile de vară.

Recomand dermabraziunea hidratantă de la Young LDN, care începe cu o exfoliere blândă pentru a curăța porii și a debloca căile pielii pentru o penetrare mai profundă a ingredientelor. Urmează o alegere de măști pentru a lumina, exfolia sau hidrata în profunzime pielea.

Tratamentul se încheie prin infuzarea pielii cu mai multe tipuri de ceață de piele hialuronică și hidratantă înainte de a vă relaxa sub o lumină LED de calitate medicală, care va facilita pătrunderea produsului în piele și va crește turnover-ul celular, lăsând pielea moale, suplă și hidratată. . Perfect pentru o strălucire de după vacanță pentru a clarifica și împrospăta pielea.

CITEȘTE MAI MULT: Acneea adulților: expertul își dezvăluie cauzele și 7 sfaturi importante pentru îngrijirea pielii

# 5 Creșteți hidratarea cu crioterapia

Crioterapia a devenit, de asemenea, din ce în ce mai populară pentru beneficiile sale de frumusețe și poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii pe măsură ce se apropie vara.

Încorporarea crioterapiei în regimul dvs. de îngrijire a pielii ar putea ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea hidratării.

Prin utilizarea unor temperaturi extrem de scăzute, crioterapia întinerește pielea prin crearea unui efect de micro-circulație care reduce inflamația, elimină umflarea, luminează tenul tern și sculptează pomeții.

Încorporarea crioterapiei în regimul de îngrijire a pielii ar putea ajuta, de asemenea, la creșterea hidratării. Aș recomanda utilizarea zilnică a Young LDN Cryoball și infuzarea pielii cu un ser cu acid hialuronic precum Circadia Vitamin C Reversal Serum, Image ormedic Biopeptide sau Dermaceutics Hyal, toate disponibile de la Young LDN.

Pur și simplu masați fața cu Cryoball pentru perfuzie profundă și acțiune de lifting.

Tratament de vară cu minge criogenă Young LDN

# 6 Investește în produse de îndepărtare a pigmentării

Pigmentarea poate fi o problemă pentru mulți în timpul lunilor de vară.

Melasma iubește soarele, așa că, deși vara poate să nu fie momentul ideal pentru tratament, puteți face o cale lungă pentru a preveni apariția lui pe măsură ce temperaturile mai calde se apropie.

Produsele de îndepărtare a pigmentării sunt o modalitate excelentă de a realiza acest lucru, cu aplicarea de două ori pe zi, împreună cu SPF, întunecarea pigmentului poate fi mult evitată.

Îmi place serul ZO Brightalive, acest produs multifuncțional blochează mesagerii chimici care duc la producerea de melanină în exces (pigment al pielii). Ar trebui să fii consecvent și să începi aplicarea cu 2-3 săptămâni înainte de expunerea la soare pentru cele mai bune rezultate.

Evitați combinarea produselor de iluminat cu exfolianți grei, cum ar fi vitamina A, la soare. Acestea pot avea efectul opus și sunt cel mai bine lăsate după terminarea expunerii la soare.

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu