19 produse de înfrumusețare toxice și fără cruzime

Întrebarea #10 Care sunt unele dintre cele mai bune mărci fără cruzime și fără toxice? Personal, sunt un mare fan al brandului Acure. Acesta este un brand curat, accesibil, care este perfect pentru mulți oameni, deoarece oferă echilibrul perfect între preț și ingrediente curate. Pentru demachiante, sunt fan Dr. Bronner. Ei fac săpunuri organice care pot fi folosite pentru a vă curăța dumneavoastră sau casa, cu toate ingredientele naturale. Este mai presus de toate despre frumusețe naturală și curată, organică atunci când este posibil și mereu fără violență. Cele mai bune alegeri toxice și fără cruzime de la Healthista… # 1 Evoluați îngrijirea pielii Cele mai bune produse de îngrijire naturală britanică premiate, realizate manual cu dragoste în loturi mici, pentru a asigura antioxidanți proaspeți în uleiurile, unturile și extractele lor naturale. Vegan, fără cruzime și ecologic. Linia lor de produse acoperă totul, de la piele, corp până la păr. […]

19 produse de înfrumusețare toxice și fără cruzime

Întrebarea #10 Care sunt unele dintre cele mai bune mărci fără cruzime și fără toxice?

Personal, sunt un mare fan al brandului Acure. Acesta este un brand curat, accesibil, care este perfect pentru mulți oameni, deoarece oferă echilibrul perfect între preț și ingrediente curate.

Pentru demachiante, sunt fan Dr. Bronner. Ei fac săpunuri organice care pot fi folosite pentru a vă curăța dumneavoastră sau casa, cu toate ingredientele naturale.

Este mai presus de toate despre frumusețe naturală și curată, organică atunci când este posibil și mereu fără violență.

Cele mai bune alegeri toxice și fără cruzime de la Healthista…

# 1 Evoluați îngrijirea pielii

Cele mai bune produse de îngrijire naturală britanică premiate, realizate manual cu dragoste în loturi mici, pentru a asigura antioxidanți proaspeți în uleiurile, unturile și extractele lor naturale.

Vegan, fără cruzime și ecologic. Linia lor de produse acoperă totul, de la piele, corp până la păr.

Bio-Retinol + C Booster, 28 GBP, îți supraalimentează pielea, folosind patru vitamine incredibile (A, C, F și E) amestecate cu o bază blândă de ulei de măcese, care pătrunde mai adânc decât produsele tale de bază.

Vitaminele C și A oferă beneficii anti-îmbătrânire, cresc producția de colagen și hidratarea, sporind în același timp strălucirea și luminozitatea pielii. Vitamina E, bogată în antioxidanți și vindecătoare pentru piele, hrănește profund vitamina F.

SPF-ul lor colorat, Climate Veil, 29 GBP este disponibil în patru nuanțe care combină ingrediente anti-îmbătrânire de înaltă tehnologie, cum ar fi celulele stem de lingonberry bogate în polifenoli și acid hialuronic, cu oxid de zinc liber, sigur pentru recife și pe bază de minerale non-nanometrice. pentru a oferi lejeritate. protecție cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB.

În cele din urmă, masca lor facială și poloneză Radiant Glow 2-în-1, 25 GBP, este o mască super-bogată amestecată cu pudră de cacao brută și argilă, condiționează și purifică, în timp ce particulele de cocos de cocos lustruiesc pielea la perfecțiunea mătăsoasă.

Pielea este netedă, hidratată și liniștită, cu parfum de ulei organic de vanilie.

Nourish London este o gamă de îngrijire a pielii premiată, testată clinic, certificată organic, vegan și fără cruzime, alimentată de ingrediente pe bază de plante.

Pline de pasiune, calitate puternică, inovație și știință avansată, produsele lor vă lasă o piele strălucitoare și frumoasă, datorită parfumurilor naturale organice și uleiurilor esențiale pure.

Fondată și creată de Dr. Pauline Hili, este unul dintre cei mai importanți experți organici în îngrijirea pielii din Marea Britanie și membru al Societății Regale de Chimie.

Nourish London este punctul culminant al tuturor cunoștințelor sale cu privire la funcțiile pielii și a expertizei în dezvoltarea formulărilor naturale și organice de înaltă tehnologie care oferă rezultate vizibile și hrănesc pielea în cel mai natural mod posibil.

#3 Naya, Aura Hydration Essence, 72 GBP

naya aura esență

Îngrijire de lux premiată, proiectată în mod conștient, extrem de eficientă, cu ingrediente dovedite științific că funcționează.

Bazat pe cercetare, organic, vegan, fără cruzime și dovedit clinic, plin de substanțe bioactive hrănitoare, bogate în antioxidanți, vitamine și acizi grași esențiali.

O formulă multifuncțională și intens hidratantă concepută pentru a restabili, reechilibra și armoniza microbiomul pielii și întărește bariera pielii.

Formula puternică pătrunde adânc în epidermă. Antioxidanții puternici, inclusiv extractul de floare de fluture și superoxid dismutaza, acționează pentru a întări bariera pielii, oferind în același timp protecție împotriva agresorilor externi.

Ser botanic activ #4 Vintner's Daughter, 185 GBP

SERUM fata de la Vinters

Dacă vrei să te răsfeți, acesta este cel mai luxos ser premium pe care îl pot cumpăra banii. O consistență asemănătoare uleiului, formulată cu 22 dintre cele mai bogate substanțe botanice din lume pentru o hidratare hrănitoare și restauratoare.

Cu un proces exclusiv Phyto Radiance Infusion™ de uleiuri botanice și esențiale care amplifică performanța și tratează practic toate problemele pielii.

Oferă peste 60 de nutrienți restauratori, inclusiv fitoceramide și fitonutrienți restauratori, minerale de echilibrare, vitamine de strălucire, antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, acizi grași hidratanți și Omega 3, 6, 7 și 9 hrănitoare pentru a revitaliza, calma și oferi o strălucire sănătoasă.

Ser Croma Puffy Eyes #5, 109 GBP

îngrijirea pielii croma

Croma Pharma este o companie de familie austriacă specializată în producția industrială de seringi cu acid hialuronic destinate domeniilor esteticii medicale, oftalmologiei și ortopediei.

Croma Puffy Eyes Serum luptă pentru a reduce pungile de sub ochi, pentru a reduce aspectul cearcănelor și pentru a șterge liniile fine (picioarele ciobiei).

Formula eficientă conține acid hialuronic, D-pantenol și un complex de extract de scoarță de cenușă, siliciu organic și vitamina B3 pentru a întineri pielea și a o face să arate strălucitoare, oferind în același timp un efect revigorant zonei.

# 6 Epionce Îngrijirea pielii

Epionce a fost creat de Dr. Carl Thornfeldt încorporând peste 20 de ani de cercetare clinică. Epionce a fost conceput pentru a oferi un amestec de ingrediente botanice cheie, fără parabeni, parfum și gluten.

Epionce folosește știința pentru a răspunde nevoilor de îngrijire a pielii și pentru a vă lăsa cu pielea întinerită.

Această cremă hrănitoare intensivă dovedită clinic, 95 GBP, conține niveluri maxime de complexe cheie care pătrund prin bariera pielii pentru a hidrata intens, repara și întări și pentru a șterge dramatic liniile fine și ridurile.

Conținând substanțe botanice puternice, cum ar fi pepenele verde, astragalus și cacao combinate cu extracte de alge, Epionce Luminous Eye Serum, 62 GBP, reduce umflarea, netezește liniile fine și ridurile, tratează căderea și acționează pentru a crește nivelul de hidratare a pielii. Formula este suficient de blândă pentru a se asigura că zona delicată a ochilor nu este iritată.

# 7 Cosmetice proaspete

Ser proaspăt cosmetic fără crueltate

Produse naturale de înaltă calitate, eficiente și inovatoare care acoperă totul, de la pielea până la păr.

De asemenea, aderă la cele mai înalte standarde de eco-inovare, cu produse 100% vegane și fără cruzime, care conțin peste 99% ingrediente naturale, fără componente sintetice.

De fapt, 95% din ambalaje sunt realizate din sticlă, aluminiu, kraft și lemn 100% reciclabile.

Vă recomandăm uleiul pentru față Red Velvet, 35 GBP și Serul cu vitamina C, 35 GBP.

#8 INUR Îngrijirea pielii

Formulat în Coreea de experți și nutriționiști francezi în îngrijirea pielii, INUR se concentrează pe îngrijirea pielii „după oră”, care funcționează în timp ce dormi. Este un brand de îngrijire a pielii în care nutriția se întâlnește cu frumusețea.

Folosind numai ingrediente naturale, curate, hrănitoare pentru piele, cum ar fi aloe vera, matcha (de pe Insula Jeju – un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO pentru a asigura o calitate premium) și pajiște și probiotice, toate acestea fiind testate riguros și dovedit clinic că funcționează activ cu pielea . propriul sistem natural.

Masca de noapte Renew, de 32 GBP, acționează peste noapte pentru a curăța pentru a restabili, revigora și împrospăta pielea și conține aloe vera, matcha, pre și probiotice, cu AHA pentru a oferi o strălucire vibrantă și o strălucire stimulativă.

Lor Replenish Night Shot, 28 GBP, este un ser de noapte de calmare și hidratare pentru piele. Oferă hidratare și piele cu aspect plinuț datorită Aloe Vera și acidului hialuronic. O singură aplicare a Replenish Night Shot este activată de Aloe Vera concentrată 30%.

Inur-Bundles-Night-Shot-Pause-Realign-Restock

# 9 Îngrijirea pielii Oodee

Cauți ceva diferit, inovator, neutru de gen și prietenos cu mediul. Oodee este noul copil din gama de îngrijire a pielii neutră din punct de vedere alergen.

Dacă suferiți de alergii și declanșatoare ale pielii, iritații și erupții, această gamă este pentru dvs. Pionierat într-o nouă categorie, formulările susținute de știință sunt primele persoane din industrie care dă putere să preia controlul și să facă alegeri mai bune pentru pielea lor.

Plin de ingrediente puternice, de calitate pe bază de plante, bogate în multivitamine, nutrienți esențiali, superalimente și active puternice dovedite științific pentru a optimiza sănătatea și aspectul pielii tale, cu doar o rutină de îngrijire a pielii la preț redus, în trei etape.

oodee de îngrijire a pielii fără produse toxice

Oodee Aurora Perfecting Serum, 65 GBP, este un ser ultra-ușor, bogat în antioxidanți și antiinflamatorii, care ajută la stimularea ceramidelor naturale ale pielii. Pielea este netedă, fermă și plină de rouă.

Crema hidratantă NOVA Illuminating, 55 GBP, făcută din plante botanice și cereale străvechi, este aportul zilnic de energie pentru piele. Vizează liniile fine, uniformizează tenul pentru un ten luminos, mătăsos și clarificat.

Dar grija pentru bărbați? # 10 Jason de îngrijire a pielii

Yes_While_range_Homepage_banner_2

Jason este marca de îngrijire naturală a pielii numărul unu din Marea Britanie, 100% vegan și fără cruzime.

Noua gamă pentru bărbați de la Jason este cu dublă acțiune și plină de ingrediente minunate, prietenoase cu pielea. Personal, ne place să-l folosim într-un stil unisex, deoarece produsele sunt versatile, dar foarte eficiente.

Toate testate dermatologic, hipoalergenice, fără utilizarea SLS/SLES, lăsând pielea curată, moale, netedă și proaspătă. Aceste formule din plante sunt pline de minerale marine, uleiuri esențiale puternice și substanțe botanice.

JASON spune nu: parabeni, sulfați, ftalați sau vaselina. Produse performante, ingrediente sanatoase inspirate din natura.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu