5 lucruri pe care acest expert în îngrijirea părului anti-îmbătrânire vrea să le știe toată lumea

Sfaturile de dezintoxicare a părului pe care le așteptați – iată 5 lucruri pe care expertul în îngrijirea părului împotriva îmbătrânirii Belle Cannan vrea să le știți Ksenia Lavrentieva de la Healthista a vizitat Salonul Sloane pentru o transformare a părului. La fața locului, Ksenia a intervievat-o pe Belle Cannan, expertă în păr anti-îmbătrânire, fondatoarea Salon Sloane și ambasadorul Hair Rituel by Sisley. Belle este o expertă în păr anti-îmbătrânire, cu o pasiune pentru a ajuta femeile să-și îmbunătățească sănătatea și starea părului, abordând preocupările legate de părul lor din cunoștințele tehnice, ani de experiență în salon și înțelegere personală. Iată ce i-a spus Belle lui Ksenia despre cum să-ți păstrezi părul tânăr și sănătos… # 1 Îngrijirea părului este la fel de importantă ca și îngrijirea pielii „În 20 de ani, mi-aș dori să știu atunci ce știu acum și cât de mult aș vrea să fie disponibile aceleași […]

5 lucruri pe care acest expert în îngrijirea părului anti-îmbătrânire vrea să le știe toată lumea

Sfaturile de dezintoxicare a părului pe care le așteptați – iată 5 lucruri pe care expertul în îngrijirea părului împotriva îmbătrânirii Belle Cannan vrea să le știți

Ksenia Lavrentieva de la Healthista a vizitat Salonul Sloane pentru o transformare a părului. La fața locului, Ksenia a intervievat-o pe Belle Cannan, expertă în păr anti-îmbătrânire, fondatoarea Salon Sloane și ambasadorul Hair Rituel by Sisley.

Belle este o expertă în păr anti-îmbătrânire, cu o pasiune pentru a ajuta femeile să-și îmbunătățească sănătatea și starea părului, abordând preocupările legate de părul lor din cunoștințele tehnice, ani de experiență în salon și înțelegere personală.

Iată ce i-a spus Belle lui Ksenia despre cum să-ți păstrezi părul tânăr și sănătos…

# 1 Îngrijirea părului este la fel de importantă ca și îngrijirea pielii

„În 20 de ani, mi-aș dori să știu atunci ce știu acum și cât de mult aș vrea să fie disponibile aceleași produse pe care le avem acum”, spune Belle.

„Ne dorim un păr tânăr, cu aspect mai tânăr, dar părul nostru îmbătrânește la fel ca pielea, așa că trebuie să-l tratăm la fel pentru a-l menține sănătos și puternic, cu strălucire și vitalitate.

„Aș recomanda întotdeauna să folosești tratamente hidratante săptămânale; indiferent cât de fin sau gros este părul tău, tratamentele regenerează părul și revitalizează scalpul.

„Părul sănătos începe cu un scalp sănătos, acordați o atenție deosebită ceea ce eu numesc secțiunea triunghiulară care merge de la despărțire până la linia părului din față.

„Este partea de păr pe care o uscăm cel mai mult, o colorăm cel mai mult și este expusă poluării și daunelor solare. Deci, indiferent cât de gros este părul nostru, acesta este întotdeauna mai slab în jurul acelei zone.

tratamentele regenerează părul și revitalizează scalpul

„Pe măsură ce pielea, scalpul și părul nostru se acumulează, dorim să îndepărtăm toate impuritățile, cum ar fi sebumul și pielea uscată, de pe scalp, astfel încât acesta să poată respira din nou și să îndepărtăm produsul din fibre de păr acumulate.

„Acest lucru înseamnă că toate celelalte tratamente vor absorbi, condiționa și regenera în mod corespunzător părul și scalpul. Găsesc că dacă ești atent la detoxifierea scalpului tău, părul tău rămâne curat mai mult timp și, prin urmare, uscarea cu rufe durează mai mult.

„Recomand să faci o mască purificatoare cu argilă înainte de șamponare pentru a elimina impuritățile urmată de șamponul recomandat, apoi un tratament hrănitor și hidratant. Părul și scalpul tău vor avea acea senzație cu adevărat ușoară și revigorată.

CITEȘTE MAI MULT: Hair guru dezvăluie 5 reguli pentru un păr sănătos și strălucitor

masca de par anti-imbatranire pentru femei

# 2 Nu folosiți întotdeauna același șampon

Alternarea șamponului care se potrivește nevoilor părului tău în acel moment este ceva foarte important, dar adesea trecut cu vederea”, recunoaște Belle.

„Uneori părul nostru este plat, așa că ar trebui să folosim un șampon volumizator și uneori avem un scalp iritat (nu mătreață), așa că ar trebui să alegem un șampon liniștitor. Poate că tocmai ne-am vopsit părul și dorim să menținem culoarea, astfel încât să putem folosi un șampon de perfecționare a culorii.

„Veți vedea cu sinceritate beneficiile șampoanelor alternative – întotdeauna am de ales între trei șampoane pe care să le folosesc.”

Femeie care aplică ser anti-îmbătrânire pentru păr

# 3 Creați o rutină săptămânală pentru un păr sănătos

Rutine săptămânale, cum ar fi rutina noastră de îngrijire a pielii.

„Pe măsură ce înaintăm în vârstă de 50, 60 și 70 de ani, părul nostru nu mai este același și, la fel ca rutina noastră de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire, avem nevoie și de o rutină săptămânală a părului”, spune Belle.

„Ne punem o mască pe piele pentru a o umple și a o face să strălucească; deci fă același lucru cu părul tău. Ne exfoliam pielea pentru a indeparta pielea moarta, iar aici facem acelasi lucru cu scalpul si fibra de par.

„Stratăm produse și ne protejăm pielea, așa că folosiți întotdeauna protecție termică pentru a proteja părul de aparatele de încălzire. Eu o numesc „protecția părului” dacă trebuie să folosiți produse de coafat pentru a vă susține rădăcinile sau pentru a crea textura părului.

ca și rutina noastră de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire, avem nevoie și de o rutină săptămânală a părului

Folosește întotdeauna protecție solară pe păr atunci când ești la soare, la mare și înoți – îți protejează cu adevărat părul și scalpul.

„Oh, și nu vă fie teamă de uleiuri: acestea pot fi ușoare și pot crea un film de lumină în jurul fiecărui mediu pentru a da un efect de oglindă, lăsându-vă părul strălucitor și strălucitor”.

CITEȘTE MAI MULT: Rețetă anti-îmbătrânire din aprilie #8: Mască de rodie pentru scalp și ulei de păr

femeie în mână un cocktail

# 4 Alcoolul și dieta săracă pot afecta sănătatea părului

„Nu există o legătură directă între alcool, dietă și părul tău, dar, în timp, prea mult alcool sau alimente nesănătoase vor cauza deficiențe, care la rândul lor afectează sănătatea părului tău”, explică Belle.

„Părul tău va începe să se rărească pe măsură ce foliculii tăi de păr se deshidratează. Inflamația scalpului poate fi, de asemenea, o problemă, provocând uscarea și fragilitatea părului, care în cele din urmă se rupe. Așa că este greu pentru corpul tău să funcționeze și să refacă nutriția necesară pentru par bun.

prea mult alcool sau alimentele nesănătoase vor duce la deficiențe

„În cele din urmă, o dietă săracă vă poate afecta părul, iar factori precum alcoolul pot înrăutăți situația. Înțeleg că mai mult de 7 unități pe săptămână pentru femei vor începe să vă afecteze sănătatea, cred că este dublu pentru bărbați.

„Încercați să evitați cocktailurile amestecate cu băuturi dulci; Cu cât consumați mai puțin zahăr împreună cu alcool, cu atât mai bine aveți sănătatea din cap până în picioare. Opteaza in schimb pentru tequila (incearca sa eviti sarea) sau gin cu sifon, deoarece contin mai putin zahar.

CITEȘTE MAI MULT: De ce îmi cade părul? 5 cauze ale căderii părului și ce anume să faci

îngrijirea părului anti-îmbătrânire femeie după naștere creșterea părului

# 5 Căderea părului poate apărea după naștere

„În mod normal pierzi 100 de fire de păr pe zi, dar asta se oprește când ești însărcinată, fără ca tu să observi la fel de mult. Ceea ce vei observa este părul tău des și strălucitor, datorită nivelului tău ridicat de estrogen”, dezvăluie Belle.

„Din păcate, majoritatea dintre noi își pierd părul după sarcină. Dar nu este permanentă, căderea părului atinge de obicei vârful între șase și nouă luni după naștere, iar până la prima zi de naștere a bebelușului ar trebui să începi să observi o revenire a volumului părului tău.

„Recomand săptămânal tratamente hidratante cu masaj al scalpului pentru a stimula fluxul de sânge către scalp (există și perii umede menite să încurajeze fluxul); acest lucru va oferi părului tău o strălucire radiantă.

Căderea părului tinde să fie mai vizibilă pe părul mai lung și pe părul mai subțire.

„Asigură-te, de asemenea, că ai o tunsoare bună pentru a face părul să arate mai plin și folosește o mască de tratament pentru păr pentru a menține noul păr hidratat. Căderea părului tinde să fie mai vizibilă pe părul mai lung și pe părul mai subțire.

„Odată ce alăptarea a încetat, recomand Hair Rituel by Sisley Fortifying Revitalizing Scalp Serum. Este un ser ușor care pătrunde în scalp și ancorează foliculul de păr în bulb. În patru până la șase săptămâni, părul tău va fi mai plin și mai puternic.

„Luarea de vitamine poate ajuta, de asemenea, să obțineți nutrienții potriviți pentru a vă ajuta părul să crească.” Încercați, de asemenea, un pieptene cu dinți largi pentru a preveni ruperea, treceți balsam prin păr pentru a promova strălucirea lucioasă, mâncați sănătos cu multe fructe și legume și investiți într-un ser pentru scalp pentru a promova un păr mai plin și mai puternic.

„Există și seruri de păr de condiționare care pătrund în scalp și ancorează bulbul de păr în scalp. De fapt, Sisley Hair Rituel Fortifying Revitalizing Serum este secretul pentru un păr mai tânăr.

„Este un ser delicat, ușor, care pătrunde în scalp; nu este gras. Veți descoperi că părul dvs. devine mai puternic și când vă periați părul, este mai puțin în perie. De asemenea, încetinește apariția părului gri. E magie într-o sticlă!

Detoxifierea părului Ksenia…

Ksenia detoxează părul sănătos înainte și după

„Pentru Ksenia, am efectuat mai întâi o detoxifiere blândă a părului cu șamponul purificator delicat Hair Rituel de la Sisley pentru a elimina toate impuritățile de pe scalp și fibra de păr”, explică Belle.

„În al doilea rând, am aplicat Wella Color Fresh, un intensificator de culoare semipermanent blând (fără amoniac sau peroxid), îmbogățit cu un complex de vitamine de condiționare pentru o strălucire incredibilă. Este o aplicare rapidă și ușoară, care durează până la zece șampoane și acoperă până la 30% din părul gri.

„Am folosit apoi masca de păr regeneratoare Hair Rituel de la rădăcini până la vârfuri pentru a revitaliza scalpul și a regenera fibra capilară.

'Inainte de coafare, am aplicat Hair Rituel Revitalizing Hair Serum de la Sisley, pentru a intari parul. Acesta se aplică pe scalp, în special în jurul liniei părului, unde părul este cel mai slab.

„Am stratificat produsele de styling, folosind Hair Rituel La Crème 230 pentru a proteja părul de instrumentele termice, urmat de spray-ul de volum pentru a ridica rădăcinile. Rezultatele vorbesc de la sine, nu-i așa?

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu