6 ritualuri minte-piele pentru a sprijini femeile în timpul menopauzei

Aceste șase ritualuri minte-piele sprijină femeile în timpul menopauzei. Healthista a vorbit cu fondatorul Clementine, Kim Palmer No7 – marca numărul unu de îngrijire a pielii din Marea Britanie – a colaborat cu aplicația inovatoare de hipnoterapie cognitivă Clementine pentru a crea șase ritualuri gratuite, gratuite, de la minte la piele pentru femeile aflate la menopauză. Aceste noi ritualuri digitale funcționează în tandem cu noua gamă de menopauză No7 și sunt concepute, testate și dovedite pentru a ajuta femeile aflate la menopauză să se simtă mai confortabile și mai pozitive cu privire la ele și pielea lor. Aplicația Clementine, care folosește hipnoterapia cognitivă, face mai ușor pentru femei să încadreze îngrijirea de sine și îngrijirea pielii în programele lor încărcate. De asemenea, pachetul nostru Healthista Menopauză, de 34,99 GBP, a fost special conceput pentru a ajuta femeile să facă tranziția la menopauză cât mai lină, cu șapte experți oferindu-și sfaturile […]

6 ritualuri minte-piele pentru a sprijini femeile în timpul menopauzei

Aceste șase ritualuri minte-piele sprijină femeile în timpul menopauzei. Healthista a vorbit cu fondatorul Clementine, Kim Palmer

No7 – marca numărul unu de îngrijire a pielii din Marea Britanie – a colaborat cu aplicația inovatoare de hipnoterapie cognitivă Clementine pentru a crea șase ritualuri gratuite, gratuite, de la minte la piele pentru femeile aflate la menopauză.

Aceste noi ritualuri digitale funcționează în tandem cu noua gamă de menopauză No7 și sunt concepute, testate și dovedite pentru a ajuta femeile aflate la menopauză să se simtă mai confortabile și mai pozitive cu privire la ele și pielea lor.

Aplicația Clementine, care folosește hipnoterapia cognitivă, face mai ușor pentru femei să încadreze îngrijirea de sine și îngrijirea pielii în programele lor încărcate.

De asemenea, pachetul nostru Healthista Menopauză, de 34,99 GBP, a fost special conceput pentru a ajuta femeile să facă tranziția la menopauză cât mai lină, cu șapte experți oferindu-și sfaturile în scurte clipuri video, alături de rețete, antrenamente și multe altele.

este mai ușor pentru femei să încadreze îngrijirea de sine și îngrijirea pielii în programele lor încărcate

Kim Palmer este CEO și fondator al aplicației de hipnoterapie Clementine, lansată inițial în 2017. Un dependent de muncă, Kim a deținut o poziție de nivel înalt în marketing timp de 15 ani. Când era însărcinată cu primul ei copil, una dintre colegele ei i-a spus: „Dacă vrei să treci la următorul nivel, fă-o înaintea copiilor”.

Kim a simțit presiunea socială și, în loc să încetinească, s-a apucat de treabă și s-a trezit suferind de atacuri de panică.

Din această cauză, Kim a căutat ajutor prin consiliere, meditație și atenție și în cele din urmă a descoperit hipnoterapia.

Ca parte a sesiunilor ei, a luat acasă sesiunile înregistrate pe „telefonul” ei. Acest lucru a inspirat și a condus la crearea aplicației ei Clementine, care ajută femeile să se simtă mai calme și mai bine echipate pentru a face față vieții de zi cu zi.

Astăzi, 140.000 de persoane au descărcat Clementine, dintre care 90% femei.

CITEȘTE MAI MULT: 7 cumpărături de frumusețe pentru a te ajuta să te simți bine în această primăvară

Sesiunile de hipnoterapie disponibile pe aplicația Clémentine pot fi folosite pentru a întări încrederea în sine sau pentru a ajuta la somn prin relaxare ghidată, asemănătoare viselor cu ochii deschisi, sugerând și noi modalități de a gestiona mai bine nemulțumirile de zi cu zi.

„Suntem încântați să colaborăm cu brandul numărul 1 de îngrijire a pielii din Marea Britanie, pentru a crea o nouă modalitate revoluționară pentru femei de a se implica în îngrijirea pielii, care le va lăsa să se simtă și să se simtă mai bine în mintea lor, precum și în pielea lor”, spune Kim Palmer, fondatorul Clementinei. .

„Ca o echipă de conducere feminină, vrem să colaborăm cu mărci care împărtășesc misiunea noastră de a „crea o lume în care fiecare femeie să creadă că poate face orice la care își propune.”

o nouă modalitate revoluționară pentru femei de a se implica în îngrijirea pielii

„Pentru a face acest lucru, trebuie să luăm grija de sine de pe listele noastre de lucruri de făcut și să o facem parte din produsele și serviciile pe care femeile le consumă în fiecare zi.

„Așteptăm cu nerăbdare să creăm noi soluții și experiențe de îngrijire a pielii care vor avea un impact de durată asupra pielii femeilor, asupra modului lor de gândire și asupra încrederii lor generale.”

O nouă abordare holistică a menopauzei, ritualurile combină puterea senzorială a aplicării tratamentului, prin intermediul unui masaj facial ghidat, cu puterea hipnoterapiei.

Cele șase ritualuri Mind-Skin includ…

# 1 Ritualul încrederii

Conceput pentru a vă permite să îmbrățișați ziua și să străluciți. Acest lucru încurajează credința că tu poate sa preia controlul asupra modului în care apari în fiecare zi și te inspiră să te simți pozitiv cu privire la ceea ce poate aduce ziua pentru tine.

descărcare (2)

Acest ritual începe cu un masaj facial ghidat care a fost conceput să funcționeze împreună cu Crema de zi No7 Protect & Hydrate, 32,95 GBP și Serul No7 Instant Radiance, 32,95 GBP.

Mișcările rituale folosite pot promova fluxul limfatic natural. Fluxul slab limfatic poate provoca congestie și umflare.

Presiunea trebuie să fie ușoară și netedă, deoarece stimularea excesivă a pielii poate duce la roșeață.

Tehnica hipnoterapie – dupa masajul facial, hipnoterapeutul iti prezinta o serie de afirmatii pozitive de repetat cu voce tare care incurajeaza pozitivitatea si increderea.

Încearcă acest ritual de cel puțin trei ori pe săptămână timp de o lună, apoi la nevoie.

CITEȘTE MAI MULT: De la menopauză la simptomele UTI – un ghid al medicului pentru problemele de zi cu zi pentru sănătatea femeilor

# 2 Ritualul clarității

Conceput pentru a vă oferi un „time out” pentru a vă ajuta să vă limpeziți mintea și să vă concentrați. Acest lucru ajută la încurajarea răbdării, calmului și încrederii, astfel încât gândurile și cuvintele să vină împreună.

Acest ritual începe cu un masaj facial ghidat și poate fi realizat cu Crema de zi No7 Protect & Hydrate, £32.95 sau No7 Instant Glow Serum, £32.95.

Mișcările rituale folosite în ritual pot promova fluxul limfatic natural. Fluxul slab limfatic poate provoca congestie și umflare. Presiunea trebuie să fie ușoară și netedă.

Tehnica hipnoterapie – după masajul facial, hipnoterapeutul trece peste o serie de afirmații pozitive pe care să le repete cu voce tare pentru a încuraja răbdarea, calmul și încrederea.

Încercați-l de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de o lună, apoi la nevoie.

# 3 Ritualul de răcire

descărcare (3)

S-a dovedit că te ajută să recâștigi un sentiment de control după bufeuri, ajutând la calmarea minții și la răcirea pielii.

Acest ritual poate fi folosit cu No7 Wonderful Refreshing Facial Mist, 14,95 GBP. Ritualul de răcire folosește o tehnică de relaxare care începe cu respirații profunde de calmare pentru a ajuta la reducerea tensiunii din corp.

Tehnica de hipnoterapie – după respirațiile profunde, hipnoterapeutul folosește o tehnică de trecere pentru a ajuta ascultătorul să se calmeze. Tehnica îl ajută pe ascultător să vadă că deține controlul asupra modului în care se simte.

Utilizați această sesiune după un bufe sau când pur și simplu doriți să vă simțiți rece, calm și liniștit. Ritualul este conceput astfel încât ascultătorii să simtă rezultatele de la prima utilizare; te simți mai rece, mai calm și mai controlat.

Încercați acest lucru atunci când este necesar.

CITEȘTE MAI MULT: S-a dovedit că o dietă mediteraneană ameliorează aceste 5 simptome ale menopauzei

# 4 Ritualul liniștitor

Conceput pentru a ajuta femeile să respire profund și să facă un pas înapoi atunci când se simt iritabile și nervoase.

Ritualul începe cu respirații profunde și calmante pentru a ajuta la reducerea tensiunii din corp și poate fi folosit cu No7 Cooling Facial Mist, 14,95 GBP.

Tehnica de hipnoterapie – în urma unei respirații profunde, hipnoterapeutul folosește o tehnică numită Spinning. Această tehnică implică vizualizarea ghidată care are ca scop calmarea minții și a corpului.

Încercați acest lucru atunci când este necesar.

# 5 Ritualul somnului

Acest ritual este conceput pentru a vă ajuta să eliberați stresul zilnic și să vă pregătiți pentru un somn mai bun.

descărcare (4)

Sesiunea a fost, de asemenea, concepută pentru a vă ajuta să reîncadrați menopauza, recunoscând valoarea experienței tale și să-ți insufle convingerea că ziua de mâine este în controlul tău pentru a face din ea ceea ce îți dorești.

Ritualul începe cu un masaj facial ghidat, conceput să funcționeze împreună cu No7 Nourishing Night Cream, £32.95 și No7 Instant Radiance Serum, £32.95.

Pe parcursul zilei, mușchii noștri faciali sunt folosiți cu fiecare expresie și emoție și pot menține multă tensiune.

Mișcările rituale ajută la ameliorarea acestei tensiuni și pot promova fluxul limfatic natural. Fluxul slab limfatic poate provoca congestie și umflare. Presiunea trebuie să fie ușoară și netedă.

Tehnica de hipnoterapie – după masajul facial ghidat, hipnoterapeutul folosește o metaforă pentru a te ajuta să renunți la factorii de stres și grijile zilnice, apoi oferă o serie de sugestii care să te ajute să reîncadrez pozitiv menopauza.

Încercați acest lucru de cel puțin trei ori pe săptămână timp de o lună, apoi după cum este necesar.

CITEȘTE MAI MULT: Antrenamente pentru femei – 7 motive pentru care femeile ar trebui să mănânce și să se antreneze diferit de bărbați

# 6 Ritualul întoarcerii la somn

Conceput pentru a ajuta la reîmprospătarea pielii într-o noapte tulbure, astfel încât să puteți adormi din nou.

Ritualul începe cu o tehnică de relaxare progresivă care te ghidează imaginându-ți o lumină răcoritoare care trece peste corpul tău și poate fi folosită cu No7 Cooling Facial Mist, 14,95 GBP.

Urmând tehnica de relaxare progresivă, hipnoterapeutul folosește vizualizarea ghidată pentru a te pregăti să te întorci la culcare.

Încercați asta dacă este necesar.

Pentru a afla mai multe, vizitați clementineapp.com/mind-skin-rituals și pentru a afla mai multe despre gama de produse, vizitați www.no7beauty.co.uk/clementine.list

RĂSPUNSUL HEALTHISTA LA MENOPAUZĂ; MENOSTART: APĂSAȚI PLAY, NU PAUSE.

Pachetul de menopauză Healthista este un atelier video cuprinzător online, condus de Dr Dawn Harper; accesibil, accesibil și care acoperă toate aspectele menopauzei, pentru cei care au cea mai mare nevoie de ea.

Cu sfatul experților și cunoștințele de la șapte experți credibili în industria menopauzei, sperăm că această resursă online va ajuta femeile să facă față schimbărilor și provocărilor comune de sănătate și bunăstare care pot apărea înainte, după și în timpul menopauzei.

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu