Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze în numeroasele opțiuni din Londra și din jurul lor cu opinia noastră adevărată și sinceră. Luna aceasta, Ksenia a încercat tratamente, de la laser BBL până la terapia cu lumină infraroșie, pentru a vedea cum aceste tratamente […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară.

Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC.

Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni.

Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii

În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze în numeroasele opțiuni din Londra și din jurul lor cu opinia noastră adevărată și sinceră.

Luna aceasta, Ksenia a încercat tratamente, de la laser BBL până la terapia cu lumină infraroșie, pentru a vedea cum aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii. Citiți mai departe pentru a afla ce a avut de spus…

Clinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland Park

Pentru cineva care avea un pic de roșeață în obraji, am vrut să găsesc un tratament care să-mi ofere un ten clar și mai puțin iritat.

După ce am vorbit cu cosmeticienii lor, am decis să fac un tratament BBL (Fototerapie cu lumină în bandă largă) la The Clinic Holland Park, un magazin minunat amplasat în inima opulentului Holland Park al Londrei.

perfect pentru cineva care suferă de rozacee, capilare rupte sau dorește să reducă inflamația

Procedura nu folosește nicio estetică pentru că nu este necesară – se simte doar ca un mic zgomot de bandă de cauciuc pe față – dar s-a terminat în cel mai scurt timp.

Acest tratament este absolut perfect pentru cineva care suferă de rozacee, capilare sparte sau dorește să reducă inflamația.

CITEȘTE MAI MULT: 7 cumpărături de frumusețe pentru a te ajuta să te simți bine în această primăvară

London Beauty Clinic #2 The Body Lab

Situat chiar lângă High Street Kensington, Body Lab este o sală de gimnastică de ultimă generație, care include cele mai recente modalități de biohacking a corpului și a minții pentru a vă ajuta să deveniți cea mai bună versiune a voastră, pe dinafară, ca afară. Iată câteva tratamente pe care le recomandăm:

  • Terapia prin flotație: apa sărată Epsom plasată într-o păstăi închisă ajută la reducerea nivelului de cortizol (hormonul stresului), în timp ce reduce inflamația, stimulează producția de colagen și îmbunătățește calitatea somnului.
  • Cyrotherapy: O cameră în picioare stabilită la -110 grade Celsius (da, era înghețat de frig), dar acest tratament ajută la activarea sistemului imunitar, la stimularea circulației sângelui și vă ajută să vă recuperați mai repede după dureri musculare după antrenament.
  • Camera de oxigen hiperbaric: Prima de acest fel din Marea Britanie, s-a dovedit că acest pat în formă de capsulă îmbunătățește claritatea mentală, adâncește somnul de noapte și crește producția de energie.

Calitatea de membru începe de la 460 GBP pe lună

corp de laboratorflotațieterapieciroterapiecameră hiperbaricoxigentratamente

London Beauty Clinic #3 Remedi London

Acolo unde tehnologia se întâlnește cu sănătatea mintală, această frumoasă unitate de ultimă generație din Nine Elms se concentrează în primul rând pe biohacking pentru a vă îmbunătăți bunăstarea generală. Iată care sunt tratamentele pe care le recomandăm:

  • Sauna cu infraroșu: Acesta este un pas înainte de saunele tradiționale, deoarece terapia cu lumină roșie este cunoscută pentru a promova anti-îmbătrânire și a îmbunătăți circulația printr-un tratament de doar 45 de minute.
  • Impulsul de reechilibrare: Acest aparat este un scaun/pat pentru terapie cu lumină cognitivă, conceput pentru a reduce stresul și pentru a promova gestionarea durerii, oferind o senzație generală de relaxare neuromusculară. După tratament, m-am simțit mult mai calmă, deoarece mi-a dat timp să închid telefonul și să mă relaxez fără distrageri.
  • Laser de smarald: Acest laser aprobat de FDA este destinat să elimine o medie de 6 inci de grăsime din talie în timp ce crește nivelul de energie. Cea mai bună parte este că nu există timp de nefuncționare, nici durere, nici vânătăi și a durat doar 30 de minute.

CITEȘTE MAI MULTE: 6 ritualuri minte-piele pentru a sprijini femeile până la menopauză

tratament cu laser smarald pentru pierderea grăsimilor

London Beauty Clinic #4 Minalee London

Mina Lee este fondatorul și directorul Minalee London, un centru de lux pentru tratamente de frumusețe din Chelsea. La Minalee, am putut experimenta un tratament facial holistic personalizat.

Acest tratament unic nu a fost doar curativ, ci a încorporat și un set de tehnici care cuprind întregul corp. Mina avea mâini vindecătoare care erau ca niște baghete magice – lucrând la frumusețea interioară și exterioară.

Acest tratament facial a inclus o consultație, întinderi ale corpului, acupunctură pe cap și față, o masă de pat caldă cu o plapumă de lux care să te înfășoare, precum și periajul părului cu o perie de cristal.

Fața în sine a început cu curățare și exfoliere normală, urmate de un masaj de vindecare, peeling acid și diverse utilizări de seruri și creme potrivite tenului meu.

În cele din urmă, tratamentul facial a fost completat cu un booster de colagen HIFU pentru a promova sinteza elastinei și hidratarea pielii. Mina a folosit un produs numit Ranavat pe care aș recomanda cu căldură să-l achiziționez pentru rutina ta de îngrijire a pielii.

Mina avea mâini vindecătoare care arătau ca niște baghete magice

Brandul de lux ayurvedic de îngrijire a pielii Ranavat este primul brand ayurvedic de îngrijire a pielii fondat în Asia de Sud care se lansează în Marea Britanie. Ea a făcut echipă cu super-facialistă Mina Lee pentru a vă oferi un tratament facial rafinat, la comandă, folosind pielea și părul luxoase și premiate ale lui Ranavat. îngrijire.

Experiența facială valorifică puterea și știința dovedită a Ayurveda și adaptogenilor pentru a oferi un tratament de lux care oferă rezultate incredibile.

Centrat pe șofranul superior, cu Masca AHA cu șofran și Serul de strălucire cu șofran Ranavat și în mâinile super-facialistei Mina Lee, acest tratament vă duce pielea și experiența senzorială la următorul nivel.

Include exerciții de respirație relaxante, masaj liniștitor al capului și Kansa Wand, curățare și hidratare profundă, acupunctură și masaj facial.

Tratamentele durează între 60 și 90 de minute. Întrebați pentru prețuri

tratament facial personalizatfrumusețetratamenttratament facial

London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club

Ca parte a unei colaborări anterioare cu South Kensington Members' Club, Effect Doctors a creat o picurare IV exclusivă, personalizată, care furnizează nutrienți și vitamine fie în confortul propriei case, fie într-una dintre locațiile lor.

Au IV, de la iluminarea pielii la vitamina C la resetarea jet lag-ului, ceea ce este perfect pentru vacanța de primăvară pe care l-ați planificat luna viitoare.

Efect Medicii fac, de asemenea, teste de sânge care vă pot spune mai multe despre corpul dumneavoastră, hormoni și orice deficiențe.

Picăturile intravenoase încep de la 200 GBP

vitamine tratament prin picurare test de sânge

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Melasma, pistrui și SPF – 6 moduri de a avea grijă de pielea ta la timp pentru vară

Frumuseţe 4 săptămâni inainte de

CuprinsFPS #1 este un MUST# 2 Nu exfoliați excesiv# 3 Încercați acidul hialuronic# 4 Răsfățați-vă cu un tratament de înfrumusețare# 5 Creșteți hidratarea cu crioterapia# 6 Investește în produse de îndepărtare a pigmentării Melasma și pistruii sunt probleme comune ale pielii vara. De la utilizarea religioasă SPF până la tratamente specifice pentru piele, iată 6 moduri prin care ne putem îngriji pielea. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, la fel trebuie să se schimbe nevoile pielii și rutina ta. Pe măsură ce se apropie vara, odată cu încălzirea vremii, poate fi dificil să vă mențineți pielea hidratată, protejată și strălucitoare. Temperaturile mai calde vor face ca pielea să elimine mai multă apă, determinând glandele sebacee (sau glandele sebacee) să compenseze producând și mai mult sebum. Acest lucru poate face pielea să pară mai grasă, dar o poate lăsa și deshidratată și uscată. Aceasta nu este o combinație ideală, mai ales […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu