Healthista Încearcă Tratamentul de întinerire facială care stimulează pielea Teoxane

Ești în căutarea unui tratament de stimulare a pielii care să ofere cu adevărat rezultate? Ksenia Lavrentieva de la Healthista încearcă tratamentul Skin Booster Redensity 1 de la Teoxane Protocolul tău suprem de îmbunătățire a feței la una dintre cele mai prestigioase clinici de estetică din Londra – Clinica TakTouk – un sanctuar liniștit, ascuns în inima orașului Knightsbridge. Cu un nou booster injectabil pentru piele, care este în centrul atenției, fiind cel mai puternic cocktail pentru a stimula întinerirea pielii, ceea ce vă va face pielea plină și strălucitoare chiar și după prima sesiune. La Healthista, suntem mereu în căutarea celor mai noi stimulente de piele care funcționează cu adevărat, motiv pentru care punem Redensity 1 la încercare. Ce este asta? Tratamentul Teoxane Redensity 1 Skin Booster este conceput pentru a întineri și împrospăta aspectul pielii, folosind un amestec unic de acid hialuronic cu greutate moleculară mare, foarte concentrat, […]

Healthista Încearcă Tratamentul de întinerire facială care stimulează pielea Teoxane

Ești în căutarea unui tratament de stimulare a pielii care să ofere cu adevărat rezultate? Ksenia Lavrentieva de la Healthista încearcă tratamentul Skin Booster Redensity 1 de la Teoxane

Protocolul tău suprem de îmbunătățire a feței la una dintre cele mai prestigioase clinici de estetică din Londra – Clinica TakTouk – un sanctuar liniștit, ascuns în inima orașului Knightsbridge.

Cu un nou booster injectabil pentru piele, care este în centrul atenției, fiind cel mai puternic cocktail pentru a stimula întinerirea pielii, ceea ce vă va face pielea plină și strălucitoare chiar și după prima sesiune.

La Healthista, suntem mereu în căutarea celor mai noi stimulente de piele care funcționează cu adevărat, motiv pentru care punem Redensity 1 la încercare.

Ce este asta?

Tratamentul Teoxane Redensity 1 Skin Booster este conceput pentru a întineri și împrospăta aspectul pielii, folosind un amestec unic de acid hialuronic cu greutate moleculară mare, foarte concentrat, 14 nutrienți esențiali care se găsesc în mod natural în piele, inclusiv 8 aminoacizi și 3 antioxidanți. , 2 minerale, 1 vitamina, care patrund in piele cu tinerete si stralucire.

Un tratament care este în general mai puternic, mai durabil și mai vizibil în rezultate, realizat de Dr. Christine Hall. Un specialist în estetică medicală și un medic generalist, cu abilități, experiență și cunoștințe care fac toată diferența.

CITEȘTE MAI MULT: Căderea părului: un ghid complet

De ce?

Uneori, când îngrijirea pielii nu este suficientă, avem nevoie de un impuls suplimentar care pătrunde până în miez. Aici intră în joc injectabilele și aici apare diferența reală.

Indiferent de vârsta ta, cu toții ne lăsăm pielea să sufere de factorii de stres zilnic și de stilul de viață prin care i-o supunem. Pentru mine, injectabilele sunt singura modalitate de a respinge acești atacatori și de a-mi readuce pielea la viață în cel mai rapid și mai sigur mod.

Ştiinţă

Creat în Elveția, TEOSYAL® PureSense Redensity 1 folosește o formulă brevetată a tehnologiei RHA (Resilient Hyaluronic Acid).

Combinația dintre bogăția sa asigură o absorbție maximă a pielii, cu îmbunătățiri de durată a pielii; aceasta include îmbunătățirea pigmentării pielii și accelerarea vindecării pielii și a refacerii celulelor.

Tratamentul atacă semnele îmbătrânirii și agresorii mediului, poate fi folosit pe toată fața, gâtul, mâinile și decolteu. Cocktailul include nutrienți; Glicina, Lizina, Treonina, Prolina, Isoleucina, Leucina, Valina si Arginina, antioxidanti; Glutation, N-acetil, L-cisteină și acid alfa-lipoic, vitamina B6 și minerale; Zinc și cupru, toate prezente în mod natural în piele.

are, de asemenea, o modalitate de a-l injecta într-un stil care completează cu adevărat caracteristicile tale existente

Aveam nevoie să fac și o încărcare cu botox, așa că am decis să le combin pe cele două în mâinile sigure ale Dr. Hall. Botoxul poate fi un vechi clasic, dar este totuși un tratament care ar trebui administrat doar de profesioniștii potriviți dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate.

Nu numai că tehnica lui Christine creează o față fără sudură care rămâne naturală, dar știe și cum să o injecteze într-un stil care completează cu adevărat trăsăturile tale existente, pentru un efect de lungă durată, folosind tehnici coreene speciale pe care le-a stăpânit de-a lungul timpului. . .

CITEȘTE MAI MULT: Cum să-ți recâștigi încrederea pierdută – un ghid expert

Tratamentul…

Acest tratament revoluționar folosește acid hialuronic reflectorizant cu un complex dermo-restructurare unic care îmbunătățește hidratarea pielii datorită formulei brevetate de acid hialuronic rezistent nereticulat a mărcii.

Am fost stropită cu cremă de amorțire cu 30 de minute înainte de tratament, ceea ce a făcut ca injecțiile să fie extrem de tolerabile. Nu este cea mai confortabilă procedură, deoarece simțiți o mică senzație de usturime în timpul inciziilor, dar nu este nimic care să nu poată fi gestionat.

textura și strălucirea au fost cu adevărat uimitoare

După tratament, fața mea arăta ca și cum ar fi fost perfect firată de mai multe albine, care au căzut în două zile, dar trebuie să spun că textura și strălucirea au fost cu adevărat uimitoare, de parcă cineva mi-ar fi dat piele nouă, chiar și după prima. tratament.

După al doilea tratament, perioada de recuperare a fost și mai rapidă, iar până la sfârșit pielea mea a fost pur și simplu strălucitoare, o pânză curată pe care să lucrez.

CITEȘTE MAI MULTE: 6 ritualuri minte-piele pentru a sprijini femeile până la menopauză

Dr Christine Hall

Rezultate…

Protocolul standard pentru rezultate optime constă în trei tratamente la distanță de trei sau patru săptămâni. Urmează o ședință, de două-trei ori pe an, pentru a menține nivelul de hidratare al pielii.

Cu siguranță am observat o diferență majoră în textura și aspectul general al pielii mele. Parcă 5 ani de stres ar fi dispărut de pe fața mea. Pielea mea arăta mai hidratată, mai fermă, plină, mai fină și am putut vedea mai multă strălucire.

Roșeața tenului meu părea să se fi diminuat, iar tenul meu general părea mai uniform. Redensity 1 este un booster al pielii care merită cu siguranță încercat.

Produsele de îngrijire a pielii Teoxane sunt perfecte pentru a fi folosite între tratamente pentru a menține pielea hidratată și sănătoasă, preferatul meu este Advanced Perfecting Shield SPF30 sau Deep Repair Balm care este super reconfortant după tratament. dar spune-mi ce crezi, link aici: Skin Hydration – Teoxane Shop UK

https://www.drwassimtaktouk.com/redensity-1 –

Prețurile încep de la 497 GBP

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu