Strălucirea mea post-menopauză m-a făcut să arăt cu 10 ani mai tânără și mi-a dat un plus de încredere.

Ar putea un lifting facial nechirurgical să te ajute să arăți cu 10 ani mai tânăr și să inversezi semnele îmbătrânirii cauzate de menopauză? Healthista a vorbit cu Maureen Roberts, 61 de ani, care a încercat Face Design de Dr. Ivona Igerc, pentru a o ajuta să arate mai tânără după menopauză Nu este un secret pentru nimeni că un lifting facial poate fi o investiție costisitoare pentru o față îmbătrânită. Deși un lifting facial tradițional poate oferi rezultate incredibile, trecerea sub cuțit este un calvar înfricoșător, ca să nu mai vorbim de timpul incomod de recuperare (recuperare). Din aceste motive, mulți oameni nu sunt supuși acestui tratament costisitor. Dar ce se întâmplă dacă ai putea avea un lifting facial fără timpul de temut intervenție chirurgicală sau de recuperare și fără a sparge banca? Ei bine, poți. Dr. Ivona Igerc – expert renumit în domeniul esteticii – oferă clienților săi […]

Strălucirea mea post-menopauză m-a făcut să arăt cu 10 ani mai tânără și mi-a dat un plus de încredere.

Ar putea un lifting facial nechirurgical să te ajute să arăți cu 10 ani mai tânăr și să inversezi semnele îmbătrânirii cauzate de menopauză? Healthista a vorbit cu Maureen Roberts, 61 de ani, care a încercat Face Design de Dr. Ivona Igerc, pentru a o ajuta să arate mai tânără după menopauză

Nu este un secret pentru nimeni că un lifting facial poate fi o investiție costisitoare pentru o față îmbătrânită.

Deși un lifting facial tradițional poate oferi rezultate incredibile, trecerea sub cuțit este un calvar înfricoșător, ca să nu mai vorbim de timpul incomod de recuperare (recuperare).

Din aceste motive, mulți oameni nu sunt supuși acestui tratament costisitor. Dar ce se întâmplă dacă ai putea avea un lifting facial fără timpul de temut intervenție chirurgicală sau de recuperare și fără a sparge banca?

Ei bine, poți. Dr. Ivona Igerc – expert renumit în domeniul esteticii – oferă clienților săi un lifting facial nechirurgical folosind injectabile pentru a obține liftingul facial anti-îmbătrânire dorit.

Totul trebuie să fie bine amestecat – toți mușchii și mișcările

Cunoscut și sub denumirea de Face Design, tratamentul de semnătură al Dr. Ivona folosește o combinație de Botox, umpluturi dermice și fire blânde pentru a obține rezultatul dorit: restabilirea volumului pierdut la nivelul feței, gâtului și gâtului.

„Toate tratamentele mele sunt făcute folosind propria mea abordare unică pe care am numit-o Sfumato (o tehnică de pictură)”, dezvăluie dr. Ivona.

„În conceptul meu, frumusețea se bazează pe un aspect natural și organic, deci cândLa sculptarea și modelarea feței, nu vreau să fac vizibilă lucrarea, unde se termină și începe o linie pe față.

„Totul trebuie să fie bine amestecat – toți mușchii și mișcările, cele cinci straturi ale pielii, structurile osoase trebuie să fie conectate într-unul singur – FATA.”

Healthista a vorbit cu Maureen Roberts, 61 de ani – iată ce a avut de spus despre tratamentul Face Design de la EF MediSpa…

„Nici măcar nu m-am recunoscut în oglindă”

De când aveam în jur de 45 de ani, m-am jucat cu ideea de a încerca Botox și aproape de fiecare dată când vedeam o celebritate care părea că face un Benjamin Button, săream pe Google și căutam „clinici de transformare facelift lângă pe mine”. .

Dar, în ciuda tentației, în realitate, știam că era mult prea scump să mă gândesc și, sincer, eram îngrozit să intru sub cuțit.

În perioada de 40 de ani și mijlocul de 50 de ani, am început să mă simt conștient de fața mea îmbătrânită. M-am gândit în sinea mea că este frumos să îmbătrânesc natural și am simțit că încă arăt puțin mai tânăr decât alți oameni care aveau aceeași vârstă cu mine.

Dar într-o zi, făceam cumpărături pentru o ținută de nuntă, când mi-am văzut reflexia în oglindă. Chiar dacă mă machisem și credeam că nu arăt prea rău când am ieșit din casă, nici măcar nu m-am recunoscut în oglindă.

Maureen, înainte

Tot ce mi-a venit în minte a fost acest gând: „Arăt atât de bătrân”. Așa că mi-am abandonat căutarea unei ținute de nuntă și am găsit cea mai apropiată ieșire înainte de a înghiți nodul din gât pe drumul înapoi la muncă.

„Menopauza nu a ajutat lucrurile”

Principala mea preocupare după ce mi-am privit fața mai atent (ceea ce n-am încercat să nu fac niciodată) au fost buzele mele rare și fălcile lăsate. Credeam că asta m-a dus de la frumos pentru vârsta mea la… vârsta mea.

Privind înapoi la fotografiile făcute cu mine de-a lungul anilor, este șocant cât de repede a început să se schimbe aspectul meu odată ce am ajuns la menopauză.

Bineînțeles că știam că pierd Volumul în părțile superioare ale feței este obișnuit odată cu îmbătrânirea și poate duce la un aspect căzut sau lasat, dar nu mi-am dat seama cum hormonii schimbatori și fluctuanți au un asemenea efect asupra aspectului feței unei persoane.

După câteva cercetări, am aflat că principalul motiv pentru care pielea se modifică în timpul menopauzei este că producția de estrogen (hormon sexual feminin) scade semnificativ, ceea ce duce la o scădere a colagenului – principalul element de construcție care se găsește în diferitele țesuturi conjunctive ale corpului, inclusiv în piele.

Deci da, știam că arăt mai în vârstă pentru că îmbătrânesc, dar menopauza nu ajutase la nimic.

Ce este designul feței?

Am auzit despre Face Design și despre minunat Dr. Ivona Igerc printr-o prietenă, care obținuse rezultate uimitoare, cineva întrebând-o dacă a făcut un lifting facial sau altceva care să o facă să arate atât de frumoasă.

Un Google rapid mi-a spus asta Face Design la EF MediSpa este un lifting instant nechirurgical care vizează semnele de îmbătrânire cauzate de degradarea naturală a țesuturilor conjunctive ale pielii, cum ar fi colagenul și elastina.

Și cel mai bun? Este non-invaziv și produce un aspect mai natural și mai subtil decât un lifting chirurgical chirurgical. Fă-l ideal pentru cei care doresc să trateze diferite semne de îmbătrânire cu comoditatea unei proceduri walk-in.

un compus natural care promovează producția de colagen

Un tratament de semnătură al specialistului în medicină estetică, Dr. Ivona Igerc, Face Design este un lifting facial care ajută la creșterea volumului și a formei feței dumneavoastră, în același timp netezind pielea și prevenind formarea de linii fine și riduri suplimentare.

Obiectivul principal al acestui lifting instant este de a combate pielea lăsată și ridurile; cu toate acestea, poate fi folosit și pentru a umple buzele și pentru a reduce golurile de sub ochi.

Fillerele dermice utilizate în Face Design conțin concentrații mari de acid hialuronic, un compus natural care promovează producția de colagen în piele.

Inscrie-ma!

Înainte de tratament

Înainte de a semna pe linia punctată, primul pas a fost o consultație gratuită, fără obligații. În acest timp, am putut să aflu mai multe despre Face Design și să discut despre procedură pentru a discuta orice întrebări sau preocupări pe care le-am avut, pentru a stabili dacă acesta a fost un tratament care ar funcționa pentru mine, precum și istoricul meu medical.

Am fost apoi rezervat și am întâlnit minunatul Dr. Ivona Igerc, care m-a pus în largul meu din start. Dr. Ivona nu numai că arăta fabulos și plin de farmec, dar a fost incredibil de primitoare și prietenoasă și m-am simțit încrezător discutând despre povestea și preocupările mele cu ea.

Dr Ivona mi-a spus despre tratamentul personalizat pe care îl voi primi și despre modul în care acesta a fost adaptat pentru a obține rezultatele pe care le căutam. Aceasta a inclus zone specifice pe care am vrut să mă concentrez și unde ar fi administrate injecții antirid și materiale de umplere dermică pentru rezultate optime.

CITEȘTE MAI MULT: Ajustări – tratamente anti-îmbătrânire pe care nimeni nu va ghici că le-ai avut

În timpul tratamentului

Mai întâi, a fost aplicată o cremă anestezică locală pe anumite zone mai sensibile ale feței, cum ar fi buzele și în jurul bărbiei.

Odată ce zona a fost amorțită, dr. Ivona s-a pus pe treabă folosind un ac fin pentru a injecta cantități mici de filler dermic care conține acid hialuronic, împreună cu produse antirid injectabile în zonele țintă pentru a ajuta la netezirea ridurilor mele, la adăugarea de volum și la sporirea naturii. forma feței mele.

Zonele țintă au inclus obrajii mei, jgheaburi pentru lacrimi, pliuri nazolabiale (linii de zâmbet), colțuri ale gurii, zona de dinaintea fălcilor, liniile de încruntare, liniile fine, riduri, căderea maxilarului, obrajii inferiori și liniile de marionetă (colțurile în jos ale gurii) – pentru a înlocui tampoanele de grăsime pierdute și a crea un linia maxilarului mai puternică.

era ușor incomod pe anumite zone ale feței unde pielea era mai strânsă

Dr. Ivona a inclus și Botox să înmoaie trăsăturile fără să-mi înghețe fața expresivă naturală.

Întregul proces a durat aproximativ 45 de minute. Nu a fost dureros, dar a fost ușor inconfortabil în anumite zone ale feței unde pielea era mai strânsă.

Dr. Ivona mi-a explicat că injecțiile din jurul obrazului meu erau de ajutor crescând volumul obrajilor și zonei de sub ochi, creând un lifting al pomeților.

Pielea de-a lungul liniei maxilarului a fost, de asemenea, injectată cu umplutură, pentru fermitatea pielii și pentru a ajuta la uniformizarea imperfecțiunilor dacă fața este asimetrică. Folosind tehnica ei semnătură, dr. Ivona injectează de-a lungul liniei maxilarului o serie de mici injecții pentru a corecta pielea lasă sau lăsată și pentru a vă ajuta să vă redefiniți fălcile.

CITEȘTE MAI MULT: Piele lăsată? Acest lifting facial nechirurgical vă poate lua ani de zile de pe față

Dr IVY MAIN
Maureen înainte (stânga), o săptămână mai târziu (mijloc), patru săptămâni mai târziu (dreapta)

Dupa tratament

A durat puțin mai mult de o săptămână pentru ca umflarea foarte ușoară să dispară și vânătăile de pe buze și bărbie să dispară – nimic din care un pic de machiaj nu ar putea acoperi totuși.

În doar două săptămâni, am putut vedea o diferență în fața mea. Semănam din nou mai mult cu mine. Chiar și soțul meu a spus că arăt diferit, dar a spus că nu înțelege exact de ce.

De asemenea, mi-am dat seama că colegii mei mă priveau cu expresii curioase, unii spunându-mi cât de „bine” arăt. Acest lucru mi-a sporit enorm încrederea în mine, deoarece nu primisem multe complimente ca acesta în trecut.

Potrivit dr. Ivona, rezultatele ar trebui să dureze până la doi ani, cu câteva suplimente pe ici pe colo. Am făcut Botox, dar încă nu am nevoie de mai mult filler. Cu siguranță voi reveni pentru o reumplere când voi avea nevoie.

Nu pot recomanda suficient acest tratament. Pentru cei care se simt mai puțin încrezători în fața lor post-menopauză, vă invit să rezervați o consultație și să discutați cu practicienii talentați de la EF MediSpa. Mulțumesc Dr Ivona și EF MediSpa!

dr-ivona-igerc-face-design_qqpwy.png

Dr Ivona Igerc este un expert recunoscut în domeniul esteticii și medicinei regenerative.

Foarte apreciat și recunoscut în întreaga lume pentru tehnica sa de tratament anti-îmbătrânire injectabilă. Abordarea sa profesională și angajamentul i-au permis să dezvolte o clientelă loială care își folosește și recomandă în mod continuu abilitățile datorită rezultatelor sale impresionante.

Rezervați-vă consultația gratuită și fără obligații acum pe design facial.

Liftingul facial Face Design este rapid și eficient, procedura durează de obicei aproximativ o oră cu timp de nefuncționare minim. Ar trebui să vedeți rezultatele în 10 zile, iar acestea pot dura până la doi ani.

Toate tratamentele sunt adaptate experiențelor individuale și personale, iar rezultatele pot varia. Vă recomandăm o consultare individuală cu coordonatorii noștri de tratament pentru a discuta opțiunile dumneavoastră de tratament.

Vă place acest articol? Abonează-te la buletinul nostru informativ pentru a primi mai multe articole ca acesta direct în căsuța ta de e-mail.

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

„Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

Frumuseţe 2 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt primele semne ale schimbărilor de îngrijire a pielii în timpul menopauzei? # 1 Găsiți o cremă hidratantă care funcționează! # 2 Optează pentru ingrediente blânde în loc de retinol # 3 Evitați curățările și scruburile dure # 4 Protejați-vă pielea de daunele solare Healthista a vorbit cu Marina Trani, om de știință în îngrijirea pielii și fondatoare Vive Skincare, care dezvăluie cele 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajuta pielea aflată la menopauză. Piele uscată, roșeață, sensibilitate… dacă credeai că problemele pielii sunt rezervate adolescenței, gândește-te din nou. De-a lungul vieții, pielea noastră este expusă în mod constant provocărilor precum razele UV, schimbările climatice, stresul oxidativ și poluarea aerului, toate acestea provocând niveluri scăzute de inflamație. O altă provocare cu care se confruntă pielea noastră sunt fluctuațiile hormonale, care pot dăuna aspectului general al pielii noastre. Mai ales când vine vorba de sarcină și […]

Tot ce trebuie să știi despre psoriazis

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsCare sunt semnele și simptomele psoriazisului?Care sunt cauzele psoriazisului?Se poate trata psoriazisul? Psoriazisul afectează 1 din 50 de persoane – pielea solzoasă, iritată și inflamată poate duce la probleme de sănătate mintală și fizică. Dr. Alexis Granite îi spune lui Healthista tot ce trebuie să știm despre psoriazis Pentru cei care suferă de psoriazis, veți ști ce este și povara de a trăi cu el. Fulgi de piele solzoase, pruriginoase, inflamate, iritate care nu par să dispară niciodată, indiferent de ceea ce faci. Fiecare afecțiune a pielii este asociată cu diferiți factori genetici și de mediu și caracteristici clinice. Fundația Națională pentru Psoriazis afirmă: „O celulă normală a pielii se maturizează și cade de pe suprafața corpului în 28 până la 30 de zile. Cu toate acestea, pielea afectată de psoriazis durează doar trei până la patru zile pentru a se maturiza și a ieși la suprafață. În loc să […]

Oferă-ți pielii tale un pic de atenție primăvara aceasta la aceste 5 clinici de frumusețe din Londra

Frumuseţe 3 săptămâni inainte de

CuprinsClinica de frumusețe numărul 1 din Londra Clinica Holland ParkLondon Beauty Clinic #2 The Body LabLondon Beauty Clinic #3 Remedi LondonLondon Beauty Clinic #4 Minalee London London Beauty Clinic #5 Effect Doctors cu South Kensington Members Club De la tratamente cu laser la terapie cu lumină, Ksenia Lavrentieva de la Healthista a trecut în revistă 5 clinici de frumusețe din Londra pentru a oferi pielii tale un pic de atenție în această primăvară. Pe măsură ce primăvara se apropie, pielea noastră uscată de iarnă are nevoie disperată de ceva TLC. Odată cu schimbarea anotimpurilor, veți descoperi că majoritatea oamenilor își abandonează coconii de frig în favoarea unor noi rutine de fitness, regimuri de îngrijire a pielii și suplimente în așteptarea soarelui care va veni. Aceste tratamente vă pot revitaliza nuanța generală a pielii În fiecare lună, revizuim produsele, tratamentele și experiențele noastre preferate pentru a ne ajuta cititorii să navigheze […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu