„Simptomele menopauzei mi-au distrus viața sexuală, dar acest dispozitiv m-a ajutat să-l recuperez”

Healthista a vorbit cu Rémi, în vârstă de 60 de ani, care dezvăluie cum simptomele ei de menopauză i-au distrus viața sexuală, dar s-a vindecat după ce a folosit dispozitivul Issviva X Joylux timp de doar 12 săptămâni. Simptomele menopauzei afectează mai mult de 75% dintre femei, conform Societatea Britanică de Menopauză Deși nu toate femeile aflate la menopauză vor experimenta o gamă largă de simptome ale menopauzei, majoritatea o vor face. Cea mai grea parte a gestionării simptomelor menopauzei este că menopauza poate dura mult timp, aproximativ șapte ani pentru a fi precis, 1 din 3 femei prezentând simptome peste șapte ani (post-menopauză). experții estimează că există aproximativ 34 de simptome ale menopauzei În timp ce majoritatea femeilor atribuie menopauzei bufeurile, transpirațiile nocturne și schimbările de dispoziție, multe nu știu că există o serie de alte simptome ale menopauzei. De fapt, experții estimează că există aproximativ 34 de simptome […]

„Simptomele menopauzei mi-au distrus viața sexuală, dar acest dispozitiv m-a ajutat să-l recuperez”

Healthista a vorbit cu Rémi, în vârstă de 60 de ani, care dezvăluie cum simptomele ei de menopauză i-au distrus viața sexuală, dar s-a vindecat după ce a folosit dispozitivul Issviva X Joylux timp de doar 12 săptămâni.

Simptomele menopauzei afectează mai mult de 75% dintre femei, conform Societatea Britanică de Menopauză

Deși nu toate femeile aflate la menopauză vor experimenta o gamă largă de simptome ale menopauzei, majoritatea o vor face.

Cea mai grea parte a gestionării simptomelor menopauzei este că menopauza poate dura mult timp, aproximativ șapte ani pentru a fi precis, 1 din 3 femei prezentând simptome peste șapte ani (post-menopauză).

experții estimează că există aproximativ 34 de simptome ale menopauzei

În timp ce majoritatea femeilor atribuie menopauzei bufeurile, transpirațiile nocturne și schimbările de dispoziție, multe nu știu că există o serie de alte simptome ale menopauzei.

De fapt, experții estimează că există aproximativ 34 de simptome ale menopauzei.

Pentru a numi câteva: oboseala, anxietatea, memoria slabă, ceața creierului, iritabilitatea, mâncărimea și chiar sexul dureros pot fi toate legate de menopauză.

Healthista a vorbit cu Rémi, în vârstă de 60 de ani, care a dezvăluit cum câteva simptome intime de sănătate asociate menopauzei au determinat-o să evite sexul și intimitatea cu partenerul ei ani de zile și cum și-a recăpătat viața sexuală după menopauză…

„Durerea din timpul sexului a fost de nesuportat”

Sex dureros, uscăciune vaginală, menstruații abundente – nu am mai avut niciodată probleme de sănătate intime, dar chiar înainte de a împlini 50 de ani, menstruația a devenit extrem de grea.

La acea vreme, aveam o slujbă incredibil de stresantă, așa că mi-am atribuit perioadele mai grele stresului. Nu m-am gândit o clipă că este începutul menopauzei, pentru că nu se vorbea atât de mult pe atunci.

Nu știam că perioadele grele ar fi cea mai mică dintre grijile mele.

La scurt timp după împlinirea a 50 de ani, mi s-a oferit un loc de muncă în Kuweit, lucru pe care l-am acceptat. În acel moment, mă întâlneam cu soțul meu de acum, care a acceptat să se mute cu mine în Kuweit.

După ce ne-am mutat acolo, soțul meu a reușit să-și găsească un loc de muncă, dar odată ce s-a terminat s-a întors în Marea Britanie.

În această parte a relației noastre la distanță, am observat că sexul începea să devină dureros.

La început am crezut că sexul este dureros pentru că l-am văzut doar la fiecare șase săptămâni, ca atunci când nu ai făcut sex de ceva vreme se poate întâmpla. Dar sexul a devenit treptat mai dureros.

Uscaciunea vaginala a fost un factor major in actul sexual dureros si nu am avut niciodata o problema in trecut.

Dar am început să mă gândesc și „o, Doamne, eu sunt, nu-l mai vreau pe soțul meu?”

AFLĂ MAI MULTE; Uscăciune vaginală și incontinență? Un expert dezvăluie ce cauzează aceste simptome comune ale menopauzei și ce poate ajuta

„Îmi căutam în mod constant scuze să nu fiu cu el pentru că nu voiam să fac sex.”

La 54 de ani, la patru ani de la începutul menstruației grele, durerea din timpul sexului era de nesuportat, până în punctul în care îmi căutam constant scuze pentru a nu face sex cu soțul meu.

Nici când m-am întors în Marea Britanie nu am vrut să fac sex, iar dacă am făcut-o a fost o singură dată.

Eu și soțul meu ne-am întâlnit și am plecat în vacanță pentru a ne relaxa, dar în fundul minții mele, eram constant stresată și anxioasă, mă gândeam la cât de mult avea să doară sexul – și a făcut, foarte mult.

Am început chiar să stau în hoteluri în loc de apartament ca să nu suport sexul dureros

În acest moment, era clar că soțul meu începea să se simtă deprimat, deoarece îmi făcusem multe scuze de ce nu puteam rămâne cu el când m-am întors în Marea Britanie. Am început chiar să stau în hoteluri în loc de apartament ca să nu suport sexul dureros.

Când i-am explicat de ce evit intimitatea, soțul meu s-a simțit rău pentru că nu a vrut să mă rănească.

„Nu mi-am dat seama că totul era conectat până când nu am văzut articolul”

În 2018, soțul meu a văzut un articol intitulat „Menopauza îți distruge viața sexuală?” ”, care bineînțeles a rezonat la amândoi.

Articolul a menționat multe sfaturi precum schimbarea dietei pentru a vă curăța corpul. Așa că să eliminăm cafeaua, zahărul, alcoolul și glutenul. De asemenea, sugerează să luați suplimente și multivitamine.

Am început să fac unele modificări în alimentația mea, dar nu am fost în concordanță cu ele.

Am avut, de asemenea, palpitații ale inimii, ceață pe creier și bineînțeles probleme intime de sănătate.

Când m-am întors în Marea Britanie în 2020, m-am înscris la un curs de menopauză de 6 săptămâni. Pe vremea când aveam vreo zece bufeuri pe zi, nu eram udată în timpul acelor bufeuri, dar îmi era constant cald pe tot parcursul zilei.

Am avut, de asemenea, palpitații ale inimii, ceață pe creier și, desigur, probleme intime de sănătate, cum ar fi sexul dureros, uscăciunea vaginală și pierderea libidoului.

Nu mi-am dat seama că toate aceste simptome erau legate de menopauză până când am văzut articolul.

După doar patru săptămâni de a pune în practică ceea ce învățasem la cursul de menopauză, bufeurile au dispărut. Am mai aflat că am o deficiență de magneziu, motiv pentru care aveam palpitații.

Am început să iau omega 7 și cătină, care ar trebui să ajute la căptușeala și lubrifierea vaginului, dar nu a funcționat și a rămas sexul dureros, ceea ce era încă o îngrijorare uriașă.

CITEȘTE MAI MULT: Președintele mandatului pentru menopauză, Mariella Frostrup, dezvăluie o nouă campanie de Ziua Mondială a Menopauzei

simptome-de-menopauză-sex-dureros.jpg

„Am cumpărat dispozitivul și l-am folosit religios”

În timp ce căutam alte remedii, am dat peste o procedură numită „Mona Lisa Touch”, un tip de terapie cu laser pentru a trata simptomele de atrofie vaginală precum uscăciunea vaginală și actul sexual dureros.

Aveam nevoie disperată de ajutor, așa că eram dispus să mă operez, în ciuda banilor și a posibilelor efecte secundare.

readuce la suprafață țesutul vaginal și reconstruiește colagenul pentru a strânge și a întineri

Din fericire, cam în același timp, am auzit despre o alternativă mai puțin costisitoare la operație. THE Dispozitiv Issviva X Joylux – care folosește și terapia cu lumină roșie, care vizează refacerea țesutului vaginal și reconstrucția colagenului pentru a-l strânge și întineri.

Am achiziționat dispozitivul și l-am folosit religios, o dată la două zile, timp de 12 săptămâni, și am crescut treptat terapia cu lumină roșie.

Dispozitivul arată un pic ca un vibrator și a fost ușor incomod la început, dar cred că a fost anxietatea mea, deoarece este evident când îl introduceți, dar odată ce m-am relaxat și am folosit gel fotonic lubrifiant, a fost bun.

REAC PLUS: „Sunt un om de știință în îngrijirea pielii – iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru pielea aflată la menopauză”

issviva x joylux simptome de menopauza sex dureros

„Nu mai simțeam durere în timpul sexului”

După 12 săptămâni, simptomele mele intime de sănătate s-au redus semnificativ. Am simțit că nu mai aveam dureri în proporție de 75 până la 80 la sută, dar încă mai exista un disconfort.

Asa ca am folosit aparatul inca 12 saptamani si uimitor am ajuns in punctul in care nu am mai simtit durere in timpul sexului, nu-mi venea sa cred cat de bine a functionat.

Un alt lucru observat a fost o podea pelviană mai strânsă după utilizarea Dispozitiv Issviva X Joulux.

Nu am avut niciodată o problemă semnificativă cu podeaua pelvină în trecut și nu eram printre acele persoane care mergeau la baie de mai multe ori pe noapte, dar am început să observ că funcția vezicii urinare s-a deteriorat.

Așa că dispozitivul nu numai că mi-a redat viața sexuală, dar mi-a readus și funcția vezicii urinare la ceea ce eram obișnuit.

Din punct de vedere fizic, m-am vindecat după ce am folosit dispozitivul timp de 24 de săptămâni, dar, din păcate, încă mai aveam o oarecare anxietate în legătură cu sexul după ce am experimentat sex dureros atât de mulți ani.

nu numai că dispozitivul mi-a redat viața sexuală, dar mi-a readus și funcția vezicii urinare la ceea ce eram obișnuit.

Din punct de vedere mental, mi-a luat ceva timp să trec peste anxietate, dar acum am ieșit pe cealaltă parte și nu mai simt durere sau anxietate legate de viața mea sexuală.

Folosesc dispozitivul încă o dată pe săptămână pentru a mă asigura că mucoasa vaginului meu rămâne sănătoasă.

Sunt atât de recunoscător și uimit că acest dispozitiv care m-a costat doar mai puțin de 200 de lire sterline mi-a redat viața sexuală.

Îl recomand oricărei persoane care se confruntă cu sex dureros sau uscăciune vaginală – mi-a schimbat cu adevărat viața!

OFERTA SPECIALĂ – Economisiți 100 GBP acum disponibilă pentru 199 GBP

Toma Mihalache este pasionat de lumea digitală și creativă, fiind fondatorul și proprietarul site-ului "bapals.com". Cu o experiență solidă în domeniul online, el își dedică timpul și energia pentru a oferi cititorilor săi conținut de calitate și inspirație. Cu o abordare inovatoare și un simț al esteticii bine definit, Toma se străduiește să creeze un spațiu virtual autentic și captivant, unde moda și stilul se împletesc armonios. Prin intermediul blogului său, el își propune să aducă contribuții semnificative în lumea modei și să ofere o platformă pentru exprimarea creativității și pasiunii pentru frumos.

  • Total 138 Scris
  • Total 0 cometariu
Articole similare

8 moduri naturale de a crește libidoul – ghidul nutriționistului

Sănătate Sexuală o săptămână inainte de

Cuprins# 1 Mănâncă alimente afrodisiace# 2 Încercați pudra de ciuperci cordyceps# 3 Încercați rădăcina de maca# 4 Țineți de o băutură# 5 Dormiți bine# 6 Gestionați stresul și anxietatea# 7 Fă sport în mod regulat, dar nu prea mult# 8 Explorează-ți sexualitatea De la obiceiurile de exerciții fizice la medicamente, mulți factori diferiți vă pot afecta libidoul. Nutriționistul Clarissa Berry dezvăluie 8 moduri de a crește libidoul în mod natural Libidoul, sau apetitul sexual, fluctuează în mod natural în timp și variază de la un individ la altul. Mulți factori interni și externi pot afecta libidoul, iar majoritatea oamenilor constată că înclinația lor sexuală scade pe măsură ce îmbătrânesc. Anumite medicamente pot afecta, de asemenea, libidoul, precum și condițiile de sănătate, cum ar fi obezitatea și bolile cronice. Alți factori care afectează libidoul includ schimbările hormonale, tiparele de somn, sănătatea mintală, problemele de relație, obiceiurile de exerciții fizice și stresul. […]

Lubitul meu nu mă mulțumește sexual

Sănătate Sexuală o săptămână inainte de

CuprinsMai mult conținut Healthista: În această rubrică Întrebați-o pe Sally, Lisa, 32 de ani, spune: „Iubitul meu nu mă mulțumește sexual”. Este amabil, hilar și stabil din punct de vedere financiar, dar egoist în pat. Sally Brown are sfaturi pentru o aventură complicată Dragă Sally, Sunt cu iubitul meu de patru ani și jumătate. Locuim impreuna, familia lui ma adora si de un an discutam impreuna despre un viitor serios. Ideea de căsătorie și copii este pe masă și nu m-aș putea gândi la o persoană mai bună cu care să-mi petrec restul vieții. Este amabil, inteligent, amuzant și un contabil stabil din punct de vedere financiar. Dar el este egoist în pat. Nu inițiază niciodată preludiul și nu pare interesat să facă ceva sexual decât dacă implică penetrare. Nici la începutul relației noastre nu a reușit niciodată să mă mulțumească. Simt că sexul cu el este o cursă și […]

Cât de aproape suntem de o femeie Viagra?

Sănătate Sexuală 2 săptămâni inainte de

La douăzeci de ani de la lansarea acestor mici pastile albastre pentru bărbați, pe piața americană a fost lansat un medicament numit Viagra pentru femei. Dar efectele sale secundare sunt înfricoșătoare. Deci, există o alternativă naturală, întreabă Anna MageeCuprinsSosirea Viagra femininăFuncționează?Efecte secundare – și oh, nu o luați cu alcoolFemale Viagra – Cine are nevoie oricum?Există o alternativă sigură, complet naturală, la așa-numita Viagra feminină?Efecte secundare?Cum o iau?Conținut asociat cu Healthista În urmă cu douăzeci de ani, o mică pastilă albastră a fost aprobată pentru a oferi bărbaților cu disfuncție erectilă acces gratuit, dacă este cauzat din punct de vedere medical, la sesiunile sexuale de noapte târziu din tinerețe. Dar dacă a avea un partener care ia Viagra este un lucru bun sau rău pentru o soție sau o prietenă este o altă întrebare – puțin mai complicată. Ce ar putea face femeile pentru a ține pasul? Într-adevăr, de când […]

0 cometariu

cometariu

Aleatoriu